Video's

In het NU is geen probleem… (of het lost op!)

In het NU is geen probleem, aldus Eckhart Tolle. Dus als je aan het lijden bent of ongelukkig, focus dan eens alleen op wat er NU is. Het is hetzelfde als de ruimte weten te vinden tussen je gedachten… Ruimte die je nodig hebt om te ontspannen. Ruimte die gepaard gaat met rustig in- en uitademen, loslaten… Met name de ‘kramp’ van de gedachten die maar blijven doordraven over ‘het probleem’, waarmee het alleen maar erger wordt. We ‘denken’ als mens alles op te kunnen lossen door er maar vooral wel mee bezig te zijn, erover te piekeren, te praten, we ‘breken ons hoofd’ erover… terwijl het omgekeerde veel meer zin heeft: Verzet je zinnen… Richt je aandacht op iets heel anders, iets wat wel prettig voelt en lekker loopt. Dan kan het weer bewegen…

Daarover gaat deze video (onder andere) en je kunt meedoen met ‘uitblazen’… 😉

Wil je het boek bestellen of de cursus doen?
Dan kan je HIER terecht bij de Happy View School.

 

Innerlijke Vrede ~ Overstijg ‘verdeel en heers’ in jezelf…

Even een update: Er komt weer een nieuwe ‘White Bull’ aan! Ik vertel je er meer over in dit filmpje. We hebben nog een (voornamelijk engels) kanaal trouwens: dat vind je hier.

Waar ik het ook over had in deze update, is de video van de heksenherdenking.  Mijn persoonlijke beleving hierbij vind je HIER.

Het sluit aan op het boek Eerherstel, een nieuw begin. Daarover werd ik geïnterviewd door Jan Ceulemans in België. Je ziet het interview hier….

Mocht je het boek willen bestellen, dat kan! Je vindt het HIER.

Vanaf januari kan je ook weer meedoen aan een jaartraject ‘Eerherstel, een Nieuw Begin’ bij de Happy View School.