Visie

DE NIEUWE WERELD

Met een Happy View creëren we een vreedzame, vriendelijke en liefdevolle wereld. Met respect voor elkaar, de natuur, dieren en planten, onszelf, onze eigen mogelijkheden en onze eigen kracht.
‘De nieuwe wereld’ begint bij onszelf, de manier waarop wij naar de wereld kijken: Waar je aandacht aan besteedt, groeit… En daarmee hebben we een verantwoordelijkheid. Wij creëren. Met wat we doen, waar we aandacht aan besteden en hoe.

WAT DOEN WE?

Happy View geeft boeken uit en publiceert artikelen, produceert documentaires, tv-programma’s en films. Met onze projecten dragen we bij aan de bewustwording van de eigen kracht en verantwoordelijkheid. De mogelijkheden die we hebben om zelf een mooie, schone en vreedzame wereld te scheppen. We bieden methodes en producten aan die de blik verruimen en de persoonlijke ontwikkeling, de creativiteit, de gezondheid en de levensvreugde bevorderen.

Lees verder

SAMENWERKING

Door samenwerking bundelen we de krachten. In de nieuwe wereld is genoeg ruimte voor iedereen om z’n dromen waar te maken en we kunnen elkaar daarbij van dienst zijn. We vullen elkaar aan. Iedereen heeft z’n eigen talent, z’n eigen specifieke rol in het geheel. Het beste zien in de ander en in de wereld, is het beste naar boven halen. Ook in jezelf.

Lees verder

Jouw HAPPY VIEW

In samenwerking met anderen bieden we diensten en advies op maat bij het ontwikkelen van jouw eigen Happy View. Zowel op persoonlijk vlak als bedrijfsmatig helpen we je graag het beste uit jezelf te halen en te laten zien aan de wereld.

Lees Verder