WELKOM BIJ HAPPY VIEW

DE NIEUWE WERELD

‘De nieuwe wereld’ begint ìn onszelf. De manier waarop wij naar de wereld kijken, bepaalt wat we zien. De wereld is onze spiegel. Waar je aandacht aan besteedt, groeit… Wij creëren. Met wat we doen, waar we aandacht aan besteden en hoe. We hebben veel meer invloed dan we denken. Met (een) Happy View creëren we een vreedzame, vriendelijke en liefdevolle wereld. Met respect voor elkaar, de natuur, dieren en planten, onszelf, onze eigen mogelijkheden en onze eigen kracht.

Een nieuw begin

Een Nieuw Begin. Hoe doe je dat? Hoe beweeg je mee met de energie, welke keuzes maak je? Het boek ‘EERHERSTEL, een nieuw begin’ biedt niet alleen inzicht, helderheid en helende energie, ook oefeningen, waar je zelf mee aan de slag kan. Het is hier te bestellen!

Voor een nieuw begin is EERHERSTEL nodig: Eerherstel van onszelf, eerherstel van wie wij in wezen Zijn. Eerherstel ook voor Moeder Aarde, al haar schepselen, de scheppende kracht, eerherstel voor het vrouwelijke, de vrouwelijke kracht in onszelf: aspecten als intuïtie, zachtheid, de voedende en helende kracht van de Liefde. De balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke in onszelf en in de wereld is zich aan het herstellen. Dat brengt vernieuwing en verzachting. Het is de balans die we nodig hebben: Geven, delen, voeden, samenwerken, vertrouwen en onze eigen kracht hervinden. In plaats van kijken naar wat we niet meer willen, kijken naar ‘Wat wel?’ Dat is een toverformule…

Bij de Happy View School bieden we diverse mogelijkheden om je (ware) Zelf in ERE te herstellen: je eigen vermogen tot channelen van informatie, dierencommunicatie, healing, intuïtie, meditatie… Herstel je verbinding met je Ware Zelf!

Met al onze projecten dragen we bij aan de bewustwording van de eigen Kracht en de mogelijkheden die we hebben om zelf een mooie, schone en vreedzame wereld te scheppen. We bieden methodes en producten aan die de blik verruimen en de persoonlijke ontwikkeling, de creativiteit, de gezondheid en de levensvreugde bevorderen en die bijdragen aan een mooiere en schonere wereld.

Lees verder

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF