Je leven herschreven

‘Je leven herschreven’ is een aanvulling op ‘Herschrijf je eigen leven’. Op basis van wat jij wenst (en niet meer wenst) helpen we je met je nieuwe verhaal. Na een grondige inventarisatie, op basis van jouw verhaal, vragen en antwoorden, schrijven we een nieuw verhaal voor je. Dat nieuwe verhaal gaat z’n werk doen, als je het regelmatig voorleest aan jezelf en er ‘Ja’ tegen zegt. 

De kracht hiervan is enorm, omdat we er een hele sterke transformerende energie en waar nodig ook healing aan toevoegen. Zo gaat dat nieuwe verhaal zelf z’n werk doen om zich te realiseren. Jij krijgt een aantal richtlijnen mee, die heel makkelijk in de praktijk te brengen zijn en speciaal op jou zijn afgestemd. Binnen de kortste keren pluk je hier de vruchten van.

Het werkt vooral heel sterk in situaties waar je zelf niet uitkomt. Vaak heeft dat te maken met een blinde vlek of een oude overtuiging, waardoor je in een repeterend patroon kan zijn beland. Om dat te doorbreken heb je een ander verhaal nodig. Je ‘oude’ riedel kan overschreven worden door een nieuwe. Een kwestie van een perfect nieuw verhaal ‘maken’ en het net zo lang herhalen tot het zich gesetteld heeft en voelbaar wordt voor je. Dan zal het zich manifesteren.

Je ziet vrijwel onmiddellijk veranderingen optreden en na een maand of drie ben je je ‘oude verhaal’ helemaal vergeten en leef je in je ‘nieuwe verhaal’! De moeite waard, want jij bent het waard!

Stuur ons een mail als je interesse of vragen hebt: info@happyview.info

investering:
– korte, kleine kwestie: € 25,-
– grondige analyse, herschreven verhaal en begeleiding: € 250,-
– In combinatie met/als follow up van ‘Herschrijf je eigen leven’: € 100,-
– In combinatie met de videocursus Verwerf Meesterschap: € 100,-