Spiegelservice

Alles – wat je meemaakt, waar je je druk over maakt, wat je dwars zit, waar je je aan ergert, wat je als ‘probleem’ ervaart – vertelt je iets over jezelf. En als je het ziet… kan het transformeren, oplossen, herstellen in Liefde, vreugde, heelheid.

We zijn al HEEL, we zijn al wie we zijn.

Je uitdagingen zijn je lessen, ze bieden je de kans om te ontsnappen uit oude patronen, overtuigingen, dat waar je jezelf in gevangen houdt. Alleen is het soms lastig om dat te zien, omdat je er zo aan gewend bent. Of zelfs gehecht. Soms willen we iets niet loslaten, zijn we bang voor groei, voor wie we werkelijk zijn, voor onze eigen kracht en mogelijkheden. Soms weten we het nog niet, waartoe we allemaal in staat zijn. Iedereen heeft zo z’n eigen blinde vlekken, maar het goede nieuws is dat we elkaar die spiegelen.

Is er iets waar je niet uitkomt, waar je hulp bij wenst of waarvan je zegt ‘Ja, het is nu tijd voor een doorbraak’, boek dan een spiegelsessie. Dat kan per Skype of in levende lijve, net wat je wilt. Het enige wat je nodig hebt is bereidheid. Bereidheid om het aan te gaan, bereidheid om in de spiegel te kijken, bereidheid om je weerstand ertegen op te geven. De bereidheid om jezelf in volle glorie te zien en te ervaren.

Hoe gaat het in z’n werk?
* We maken een afspraak voor een sessie van een uur.
* We spreken af wat het doel is, welke doorbraak gewenst is.
* Je vertelt je verhaal, ik stem me volledig af op jouw verhaal.
* Samen gaan we in de spiegel kijken tot het helemaal helder is.
* Je maakt afspraken met jezelf en bent bereid ‘de weg’ te gaan.
* Na afloop krijg je een duidelijke richtlijn(en) mee.

Hier kan je jouw persoonlijke spiegelsessie boeken:

Spiegelsessie via skype

Spiegelsessie in levende lijve