Een boek vol eye-openers

Anna: “Je beschrijft in dit boek jouw pad, jouw inzichten naar aanleiding van je eigen ervaringen en daar kan een ander ook zijn bewustzijn mee vergroten. Het is een makkelijk te lezen boek vol met eye-openers, die je bewustzijn vergroten en waardoor je stilstaat bij waar het werkelijk om draait.”

Kaartlegging over het boek ‘Eerherstel’ voor de lezer:

“Ieder heeft zijn leven te leven en z’n eigen pad te bewandelen; alles bestaat uit keuzes. Daar waar het niet makkelijk, zwaar voor je is, kan je dit te transformeren naar wat wel voor je werkt. De transformatie zit in het weten wat voor jou werkt, waar jij blij van wordt, ondanks dat het pittige processen voor je zijn. Hoe meer jij verbonden bent met je weten en met de goddelijke ‘wetten’, hoe makkelijker je jezelf kunt zijn, Zijn en handelen. Het maakt je kleine wereld groot.

Dit boek verbreedt je visie, het verlicht plekken die voor jou (lezer) tot nu toe nog verborgen waren. Door je te verbinden met het universele, het weten en de spiritualiteit. Het anders doen dan zoals het je tot nu toe hebt gedaan, brengt de verandering. Het is een stuk hemels besef in verbinding met de aarde. Het leven. De spirituele wereld, het weten, het hogere bewustzijn door de handen van Petra neergezet.”

Anna Broekmans, ABC Engelen