Artikelen

Interview met White Bull

deel 1: “The world will dance to your Tune”
”Wil je leven in angst of wil je leven in vertrouwen? Dat is de grote uitdaging waar iedereen in de wereld op dit moment voor staat. Alle gebeurtenissen die ons de afgelopen tijd hebben opgeschrikt, zoals de terroristische aanslagen, wakkeren angst en tweespalt aan. Het lijkt steeds erger te worden. Volgens White Bull heeft dat te maken met de toenemende kracht van Licht en Liefde die op de planeet schijnt: “Alles wat niet gelijk is aan de Liefde komt aan het licht. Het kan niet blijven bestaan in het licht.”
Lees hier verder

deel 2: DE WAARHEID IS SIMPEL
‘As within, so without.’
De eigen kracht van mensen kan je vergelijken met het kiezelsteentje waarmee David de reus Goliath omver wierp: “Met de puurste, non-dualistische, toegewijde intentie kan men in één klap diegenen verslaan die de macht van anderen misbruiken. Hoeveel mensen maken gebruik van deze mogelijkheid? En als ze het doen, hoeveel mensen geloven dan echt in de kracht ervan?”
Lees hier verder 

begint-bij-onszelf/

De spiegel van Liefde

We worden er steeds op gewezen dat de verandering in jezelf zit, dat de weg binnendoor is, dat je eigen perceptie je wereld verandert, maar hoe gaan we dan om met de buitenwereld? (lees verder)

Artikelen over White Bull:

* Wie is White Bull (hier)
* Optimale liefde bant angst uit (hier)
* Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder (hier)

andere artikelen:

verzameling artikelen

Het Veld – wijsheden (zie hier)