Leer zelf communiceren met dieren!

Van harte welkom dierenliefhebber!

Lees hier de Nieuwsbrief met alle info!

Voor wie wel eens kennis zou willen maken met dierencommunicatie – of met ons 😉 – is er op zaterdag 23 februari om 15:00 uur een miniworkshop in Zutphen.

Opgeven daarvoor kan hier!

De derde cursus in Zutphen gaat in maart beginnen: zaterdag 9 & 23 maart + 6 april.

Opgeven kan hier.

De eerste cursus dierencommunicatie in Doorn: 13 april, 4 & 18 mei ~ Opgeven kan hier / korting tot 13 maart!

Er is flink verbouwd en geschilderd bij HeelDier om de zolderruimte van de voormalige stallen/boerderij gereed te maken voor dit soort activiteiten. MAIL: info@happyview.info

Op zaterdag 23 februari een terugkomdag annex themadag: De Olifant & het doorbreken van blokkades (in het communiceren met dieren!)
Opgeven kan hier!

Deze dag is bedoeld om je communicatievermogen met dieren (en jezelf!) te verhogen en af te rekenen met twijfels en onzekerheden. Waar we het ook over zullen hebben is: Hoe ga je om met de reacties uit je omgeving, durf je erover te vertellen? Hoe doe je dat dan?
Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor de mensen die ons mailden en ooit al eens ergens een cursus gedaan hebben, maar behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen. Voor onze oud-cursisten is het een mogelijkheid om zich verder te bekwamen, te verdiepen, vragen te stelen & uit te wisselen met elkaar.

Ter motivatie zullen we vanaf mei ook ‘het dierencafé’ gaan organiseren op zaterdagmiddagen, eens per twee maanden.
Nadere informatie daarover volgt later!

We hopen jullie binnenkort te ont-moeten op een van deze gelegenheden!

Tot dan!

Piek & Petra

3-daagse cursus “Welkom in de grote wereld van de dieren!”
door Piek Stor & Petra Maartense

Volgende cursus: 9 & 23 maart + 6 april.
Zutphen

Tijd: Van 10.30 – 16.30 uur
incl. koffie/thee/water & zalige (vegetarische!) lunch

Inschrijven kan hier.

Piek Stor is een zeer ervaren dierentolk en deelt haar ervaringen in een cursus. We leren je de kneepjes van ‘het vak’, terwijl we op een speelse manier gaan ervaren hoe het is om met dieren te ‘praten’.

Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open als je de dieren leert ‘verstaan’. “Geen enkel gesprek is hetzelfde en het is altijd weer indrukwekkend,” vertelt Piek. Zij put inmiddels uit tien jaar praktijkervaring, waarin ze vele huisdieren heeft gesproken. Honden, katten, konijnen, paarden en papegaaien bijvoorbeeld, maar ook meer dan 170 andere diersoorten.

In het boek ‘In de Stilte hoor je alles’ komen er ruim 70 aan het woord en dat biedt ons mensen verrassende wijsheid. Dieren bekijken het leven vaak heel anders. Ze leven veel meer in het hier en nu, dat geldt zeker voor de vrije dieren. Ook hebben ze een heel ander ‘idee’ over leven en dood, waar wij mensen veel aan kunnen hebben. In de praktijk biedt dierencommunicatie veel oplossingen voor allerlei ingewikkelde situaties. Zo kan bepaald lastig of onbegrijpelijk gedrag vaak verklaard en opgelost worden door een goed ‘gesprek’.

Petra is een ervaren docent (en journalist) en begeleidt de cursus. Ze vormt ‘de brug’ tussen wat voor Piek zo vanzelfsprekend is en wat de deelnemers willen leren, weten en ontdekken. Ze helpt je goed af te stemmen op jezelf, het dier, maar ook om vooraf duidelijk je doel en/of intentie te formuleren. Iedereen heeft te maken met twijfels en onzekerheden, dat hoort erbij. Wat we je in deze cursus ook leren is goed onderscheid te maken tussen wat ‘mind’ is en wat ‘echt’.

Veel mensen, die al enige ervaring hebben in het communiceren met dieren twijfelen of ze het wel goed verstaan, of het wel klopt wat ze ‘horen’ en vragen zich af of ze het niet zelf aan het invullen zijn. In deze cursus zullen we daar uitgebreid op ingaan en duidelijke handreikingen bieden. Bovendien is er genoeg ruimte om zelf te oefenen. In de periode tussen de cursusdagen in kunnen de deelnemers zelf aan de slag en we bespreken de ervaringen in de bijeenkomsten.

Voor meer informatie, aanmeldingen of andere vragen, kan je ons mailen: info@happyview.info

Tot Ziens! 
Piek & Petra