Advies & Begeleiding

Happy YOU

Hoe ontwikkel je jouw eigen Happy View?

De Happy View toepassen heeft een positieve invloed op alle aspecten in je leven: Je werk, je relaties, je gezondheid, je psychische gesteldheid, je succes, je omgeving, je financiële situatie, je vrijheid en je uitstraling. Door simpelweg te focussen op wat je wel wilt in plaats van op wat je niet fijn vindt, verandert er al heel veel.
Allereerst zal je je dan beter voelen en als je je beter voelt, trek je ook prettiger situaties aan in je leven. Je nodigt ze uit als het ware. Want wat je aantrekt heeft te maken met wat je voelt. Hoe je je voelt is bepalend voor hoe moeilijk of makkelijk iets gaat. En als je door hebt dat je gevoelens te maken hebben met de manier waarop je denkt en praat en handelt, waar je aandacht aan besteedt… dan leer je ook je eigen gedachten beter te ‘besturen’ en ga je vanzelf je mind beter in de gaten houden. Zou je ook graag willen dat bij jou alles wat meer ‘vanzelf’ ging en soepel verliep? Heb je dromen en wensen en vraag je je af hoe je het voor elkaar krijgt om ze te realiseren?  Wat kan Happy View jou bieden?

Dagelijkse inspiratie

We voeden je graag en we geven je op deze website al veel handreikingen, waar je meteen mee aan de slag kan. Op de pagina TIPS vind je allerlei eenvoudig toe te passen methodes en handreikingen om zelf aan de slag te gaan. Je kunt natuurlijk ook onze boeken en dvd’s bestellen en de artikelen lezen, documentaires en filmpjes bekijken. Dan kom je al een heel eind 😉

Richting

Voor wie graag een beetje richting wil, hebben we iets nieuws: Anna geeft met behulp van engelenkaarten antwoord op een vraag die nu actueel voor je is, zodat je weet welke richting je te volgen hebt. Dat is altijd in overeenstemming met wat je Hogere Zelf wil, maar kan behulpzaam zijn bij de afwegingen die je maakt. Soms hebben we een blinde vlek, soms weten we even niet wat de volgende stap is of welke keuze we moeten maken. Het helpt je de juiste richting te vinden, een bevestiging te krijgen van waar je mee bezig bent of geeft antwoord op je vraag. Mail ons en krijg antwoord! Hier vind je meer informatie.

Healing

We bieden healing op afstand. Wil je een persoonlijke healing voor jezelf of voor iemand anders, dan kun je ons mailen en/of een afspraak maken.

Persoonlijke boodschappen

Heb je behoefte aan meer inzicht, een antwoord op je levensvragen? Je kunt bij ons een persoonlijke boodschap aanvragen. Hier vind je meer informatie.

ADVIES & BEGELEIDING

Voor advies en begeleiding ‘op maat’ kan je contact met ons opnemen: info@happyview.info