Advies & Begeleiding

Happy YOU

Hoe ontwikkel je jouw eigen Happy View?

De ‘Happy View’ toepassen heeft een positieve invloed op alle aspecten in je leven: Je werk, je relaties, je gezondheid, je psychische gesteldheid, je succes, je financiële situatie, je vrijheid en je uitstraling. Door simpelweg te focussen op wat je wèl wilt in plaats van op wat je niet wilt, verandert er al heel veel.

Allereerst zal je je beter voelen en als je je beter voelt, trek je ook prettiger situaties aan in je leven. Je nodigt ze uit als het ware. Want wat je aantrekt heeft te maken met wat je voelt. Hoe je je voelt is bepalend voor hoe moeilijk of makkelijk iets gaat. En als je door hebt dat je gevoelens een gevolg zijn van de manier waarop je denkt en praat en handelt, waar je aandacht aan besteedt… dan leer je ook je eigen gedachten beter te ‘besturen’ en ga je vanzelf je ‘mind’ beter in de gaten houden. Zou je ook graag willen dat bij jou alles wat meer ‘vanzelf’ ging en soepel verliep? Heb je dromen en wensen en vraag je je af hoe je het voor elkaar krijgt om ze te realiseren?  Wat kan Happy View jou bieden?

Dagelijkse inspiratie

We voeden je graag en we geven je op deze website al veel handreikingen, waar je meteen mee aan de slag kan. Je kunt natuurlijk ook onze boeken en dvd’s bestellen, de artikelen lezen, documentaires en filmpjes bekijken. Bij de Happy View School vind je allerlei cursussen en workshops. Voor een advies op maat, mag je mailen: info@happyview.info

Healing

We bieden healing op afstand. Wil je een persoonlijke healing voor jezelf of voor iemand anders, dan kun je ons mailen en/of een afspraak maken.

ADVIES & BEGELEIDING

Voor advies en begeleiding ‘op maat’ kan je contact met ons opnemen: info@happyview.info