Opruimen, selecteren en herwaarderen…

Terwijl ik dit stukje schrijf, staan er weer tien ‘nieuwe’ gedownloade filmpjes te ‘uploaden’ op een van de ‘nieuwe’ kanalen die we aan het opzetten zijn, dat van ‘Verlichting’, aansluitend op de Stichting Verlichting. Dat kanaal vind je HIER… (ik heb vast wat playlists gemaakt).

Zo hebben we ook een kanaal voor de Happy View School opgezet, dat is niet openbaar, maar daar staan allerlei filmpjes die bij de verschillende cursussen horen. Sommigen zijn wel ‘openbaar’ te zien bij de Happy View School, als ze bij een bepaald onderwerp extra informatie geven. Denk aan dierencommunicatie – een interview met Piek of met koeien in de wei 😉 – of behorende bij het ‘Intentieproject’ – een interview met Lynne McTaggart.

De kunst is om alles onder te brengen bij verschillende onderdelen op de verschillende websites. Ook hier – op de website van Happy View – vind je het een en ander: Zie het rode blokje links met ‘Filmprojecten’ en klik door om bijvoorbeeld bij het project “LiberTerra’ terecht te komen…

Hoe en waar ik m’n ‘Dagboek van een Wonder‘ ga onderbrengen, weet ik nog niet… ook niet wat ik met al die honderden eerdere afleveringen ga doen. Wie weet wordt het wel een documentaire… Maar als je dit ‘dagboek’ Bespiegelingen blijft volgen – waar je wellicht al op geabonneerd bent (dat kan hieronder/linksonder) – hou ik je op de hoogte. Je begrijpt: Het is echt een ‘heidens’ karwei… toch probeer ik alles met zoveel mogelijk rust, aandacht en liefde te doen.

Opruimen is ook selecteren en herwaarderen van wat overblijft. Herwaarderen en een goeie plek geven. Net als in je huis. Je kunt niet alles bewaren, je kunt ook niet overal aan vast blijven houden. Meebewegen…

Ahum.. waar ken ik dat van?

Eerherstel, een nieuw begin!

Ook de boeken vind je nu bij de Happy View School!

Dan ga ik nu weer verder, want er niet alleen wil er nog veel opgeruimd worden, ook wachten er nieuwe filmpjes op montage!
Dank voor jullie aandacht, geduld, aanmoediging, waardering en… ook nog voor alle gelukswensen ivm m’n nieuwe levensjaar… nieuwe levensfase kan je beter zeggen!