Oktober & Het Zachte Gras…

‘De 10e maand, oktober, met de verschenen 0, brengt verandering en een sterke verbinding met de kosmos. Deze staat wijd voor ons open! Een powermaand, we ontvangen extra kracht voor een nieuw begin, een nieuwe bladzijde. Hopelijk heb je in september een deur gesloten… Een nieuwe deur zal nu open gaan…’ Ineke Sampers – Key4Life

Dit lees ik net en voor mij klopt dat wel. Een nieuwe episode in mijn leven breekt aan… Ik heb van de week een rigoureuze beslissing genomen, waarover later meer. Teveel nieuws voor één bericht! Ondertussen ben ik nog wel stukjes aan het opnemen van mijn ‘Dagboek van een wonder’, ze liggen alleen nog te wachten op montage en een onderkomen… Dat zal hier ergens zijn, misschien wel via deze weg. Stay tuned… 😉

Ondertussen denk ik steeds aan het zachte gras… dat komt niet alleen omdat ik graag op blote voeten loop – en dan natuurlijk liever op zacht gras dan op scherpe gravelpaadjes – en dat van de week ook weer naar hartelust kon doen – op het strand en in het bos… het is een verlangen dat nog veel verder reikt. Het zachte gras… dat beeld komt niet voor niets steeds in me op. Maak het jezelf makkelijker… ‘Sooth yourself….’ Wees lief voor jezelf, zachter, vriendelijker, kies een wat makkelijker begaanbaar pad…. Dat lijkt de boodschap te zijn. En jazeker, daar ga ik voor kiezen.

Toen ik onlangs allerlei filmpjes aan het downloaden en her-herbergen was, kwam dit filmpje steeds tevoorschijn. Op een of andere manier bleef het maar opduiken. Toeval bestaat niet…. We worden geleid, begeleid, boodschappen worden herhaald, net zolang tot je ze begrijpt…

Het hele universum werkt mee… aanwijzingen komen van alle kanten. Je kunt boodschappen opvangen, je kunt je verzetten, je kunt meebewegen, tegenstribbelen, ja-maren zolang je wilt, klagen en piepen en bijna overspannen raken – maar verandering dient zich aan, het leven wil doorstromen… blokkeren kost veel moeite, loslaten geeft lucht… vitaliteit, kracht en enorm veel vreugde!

wordt vervolgd…. enjoy White Bull en het zachte gras….

(als je het filmpje niet in dit mailbericht ziet, klik dan even door naar de website-pagina Bespiegelingen)