LiberTerra: Dromen èn Doen!

Een door jongeren georganiseerde dag over het realiseren van je droomplannen, zoals een duurzame, bio-based,  woongemeenschap, bij LiberTerra in Koedijk, afgelopen zaterdag. Inspirerend, leerzaam, veel positieve energie, dromers èn doeners… Filmpje volgt nog, maar hier alvast een foto-impressie…! Er werd in verschillende workshops en in een panel gesproken over samenwerking met de overheid, met onder andere een wethouder en een raadslid. Wat is het geheim? Je hoort en ziet het binnenkort!  

We houden je op de hoogte van initiatieven rond tiny-huisjes en duurzame woonprojecten! De filmpjes zullen hier verschijnen – je kunt je abonneren op deze ‘Bespiegelingen’ en de website van Happy View in de gaten houden…

Hier alvast een filmpje dat ik onlangs met Mieke maakte in Koedijk:

Wordt vervolgd!