Walk your Talk

Ha!

Aan nieuwe Dagboekverhalen van Muni & Me wordt gewerkt… maar we zijn nu eerst nog even druk alles op de verschillende websites aan het herstellen en wat nieuwe ‘structuren’ aan het neerzetten. Terwijl we bezig waren met de ‘Bespiegelingen’ ontsnapte er gisteren per ongeluk een ‘proefberichtje’ – dat was niet bedoeld om in jullie mailbox terecht te komen dus. Excuus…!

Had ik al verteld dat je de filmpjes met White Bull weer kunt vinden op de website van Happy View? Ze zijn nu ondergebracht bij Vimeo.

Een andere optie, waar ik mee bezig ben is Patreon. Het is nog wat vroeg om jullie daarvoor uit te nodigen, hoewel je gratis lid kan worden, want er staat nu nog niet zoveel op. Maar het lijkt wel een geschikte mogelijkheid om daar filmpjes aan te bieden. Welkom dus.

Ondertussen voel ik me natuurlijk wel wat onthand. Zoiets als dat je je mobiele telefoon vergeten bent, zo voelt het. Maar het is nu eenmaal zoals het is. Om in de frustratie of in de stress te blijven hangen heeft totaal geen nut, werkt helemaal averechts en dus: Ook van deze situatie de positieve kanten zien en er het beste van te maken… Dank voor jullie support hierbij!

Walk your Talk…

Het is niet alleen beter voor jezelf, je lichaam, geest en je humeur om de positieve aspecten voor ogen te houden, het is ook de enige manier om ergens uit te komen. Ik zal niet ontkennen dat ik enorm baalde en nog steeds ben ik er niet blij mee, maar ik weet dat het de kunst is in het leven om ongeacht de omstandigheden gelukkig te zijn of tevreden of blij. Het ‘moet’ niet van iets afhangen buiten jezelf, het hangt er ook niet vanaf. Het werkt andersom…

Ik heb het zo vaak in verschillende voorbeelden en bewoordingen gezegd, dat ik het zelf steeds weer hoor doorklinken… En af en toe komt er dan ineens ook zo’n reminder voorbij, zoals Eckhart Tolle die opduikt via een ander kanaal (tiktok!):

‘Ongelukkig zijn (of gefrustreerd) kan niet niet blijven bestaan in het NU.’

Dat is helemaal waar. De oplossing ligt altijd in het NU. NU. Nu… Nu….

We hebben trouwens ook nog ‘Goed Nieuws!’ hè? Zie het bericht op Patreon… 😉  En… last but not least: Muni is vandaag jarig, madammeke is al 10! Dat verdient een foto… en een stukje vis straks…

Fijn NU allemaal! 🙂