Wees de verandering!

Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn al eens aan het meten geweest. Toen kwamen we er op uit dat ‘het virus’ een bepaalde frequentie heeft en als je nu maar zorgt dat je zelf in je hoogste frequentie blijft, heb je er geen of nauwelijks last van. Je kunt je ook – los van de getallen – wel voorstellen dat je met een goed gemoed, vreugdevolle en Liefdevolle aanwezigheid vanuit het hart overal beter tegen bestand bent en ook een positieve vibe verspreidt, die gunstig is voor alles iedereen in je omgeving. Dat weten we toch allemaal wel? Het is ook heel logisch, nietwaar?

Toch blijft het een zeer hardnekkig verschijnsel dat mensen (ego’s beter gezegd) anderen graag willen blijven lastig vallen met onheilspellende boodschappen, waarschuwingen, scenario’s en vrij dwingende oproepen (zoals daar nu weer een nieuw verschijnsel opdoemt onder het motto ‘#datismijnzorg’…), terwijl dat averechts werkt. Wat denkt men daarmee te bereiken? Ik zou als antwoord daarop willen geven: #weetwatjecreëert

Ik denk dat dat nu onze leerschool is: Leren dat je zelf energie bent, energie verspreidt en dat het uitmaakt waar je de aandacht op richt en hoe. Wat wil je versterken? Besef wat je aan het creëren bent als ergens over klaagt, als je bepaalde rampscenario’s voeding geeft met je aandacht. Waarom zoek je het niet in jezelf? Waarom creëer je niet dat wat je WEL wilt? Onwetendheid?

Bij iedereen wordt er in deze tijd wel iets geraakt, we komen allemaal onszelf tegen in de zin van dat wat er nog getransformeerd wil worden, om te groeien in onze eigen kracht en Goddelijkheid, toont zich. Heb het lef om het heft in eigen hand te nemen en te gaan staan voor je eigen Waarheid. Loop geen anderen achterna. Wat is jouw diepste Waarheid? Waarom zouden we geen vertrouwen hebben in ons eigen weten? In onze eigen kracht? Als we ons dan zoveel zorgen maken, waarom zetten we dan niet de schouders eronder om gezamenlijk iets nieuws te creëren? Dat doe je simpelweg door de aandacht gericht te houden op wat je wel wilt, wat wel goed gaat, wat wel prettig is. Dat doe je door je bewust te worden van je eigen energie, je eigen trilling te verhogen en te mediteren bijvoorbeeld. Alles gaat over jezelf.

Vanuit frustratie creëer je meer frustratie. Je brengt jezelf daarmee in een lagere trilling en daardoor trek je nog meer aan wat daarmee resoneert. Je kunt je wel voorstellen dat dankbaarheid, liefde, vrede, vreugde, compassie en bewondering hogere frequenties voortbrengt toch? Is het dan een ander die jou iets aandoet? Of maak je je eigen keuzes? Dat is de vrijheid die je hebt…

Als we met z’n allen in zak en as, in de stress, in de woede, verontwaardiging of in angst en zorgen gaan zitten, wat voor een wereld creëren we dan?

In feite is het wel interessant wat er allemaal gebeurt, want ‘het virus’ is een tool, een instrument tot verandering. Om alles naar een hoger plan te brengen. Een hogere trilling van de Aarde, een hogere trilling in onszelf. Als je meebeweegt en meegroeit en opruimt wat je niet meer dient, het oude loslaat, oordelen en overtuigingen en allerlei ontevredenheid loslaat, wat blijft er dan over? Precies wie je bent. Dat heeft geen ‘verhaal’ nodig, geen excuus, geen rechtvaardiging. Val anderen niet lastig met je negatieve energie, met je ballast, met dat wat je in jezelf kunt opruimen. Waarom denken we dat we iets buiten onszelf kunnen aanspreken en veranderen, terwijl alles over onze eigen beleving gaat?

Hoogste tijd om te ontdekken wie je werkelijk bent! Kies voor je Ware Zelf, het hoogste in jezelf, de aanwezigheid vanuit je hart. Onderwerp je mind en je ego daaraan, laat het Goddelijke in jou toe, sta het toe door je heen te stromen en jou te verlossen van al die rommel. Laten we ophouden om nog meer ellende en narigheid te verspreiden. Wat in jou wil dat? Waarom? Let go….

Stem elke dag af op je Ware Zelf. Focus op een wereld die je zou willen zien, mooi, schoon, liefdevol, blij, vrij, prachtig, licht, … Kijk naar wat je WEL een goed gevoel geeft. Het maakt niet uit wat, dat kan een bloemetje zijn, een vlinder, een huisdier, een geurtje, muziek, maar wat het ook is, laat je ermee volstromen… Dat heeft effect op alles. Want alles gaat over energie…. Je kunt ervoor kiezen om afgestemd te blijven op het mooiste en het hoogste in jezelf en de ander. Dat heeft kracht. Veel meer kracht dan menigeen weet…

Wees de verandering die je wilt zien!