De nieuwe wereld begint in onszelf!

There is a field, beyond right-doing & wrong-doing, I’ll see you there.
Rumi

De Stichting Verlichting organiseert elke zondag, die valt rond nieuwe maan een bijeenkomst in het bos, waarbij we gezamenlijk onze intenties bekrachtigen voor de komende periode. Nieuwe maan is daar energetisch gezien een goed moment voor. Ook het aanwezig zijn in de natuur en de daadwerkelijke ontmoeting met elkaar versterkt de kracht van de intenties.

Wie komende zondag, 16 augustus (weer) mee wil doen aan deze zeer krachtige gezamenlijke meditatie voor ‘de nieuwe wereld’, van harte welkom!  Deze meditatie is van 17.00 uur tot 17.30 in de beeldentuin van Beerschoten bij het beeld wat je hier op de foto ziet.

Graag even aanmelden per mail, dan sturen we je ook de praktische info.

Voorafgaand maken we een wandeling in Stilte en (voor wie dat wil) op blote voeten naar het speciale healingveld.
Om 14.00 uur verzamelen we in de beeldentuin en daar formuleren we onze persoonlijke intentie(s). Tijdens het lopen gaan we loslaten wat er losgelaten kan of mag worden en op het veld aangekomen gaan we ‘het nieuwe’ bekrachtigen.

Alles wat we in onszelf oplossen, transformeren, bekrachtigen of herstellen, doen we ook voor de wereld. Vrede in jezelf is vrede in de wereld. Hoe wij naar de wereld kijken, bepaalt wat we zien. Als wij leren kijken met ons hart, vallen oordelen en beschuldigingen weg. Als we het beste zien in een ander, roepen we het beste tevoorschijn. Als we afstemmen op het ‘hoogste’, zuiverste, meest liefdevolle in onszelf, brengen we meer Licht & liefde op de wereld. Je verspreidt het door het zelf te Zijn. That’s all….

It takes One to see One.

See you!? 😉