Neem de tijd

‘Of ik er tijd voor heb?’ reageerde een van de deelnemers van de 30-dagen challenge en gaf daarop antwoord. Maar de vraag was: ‘Lukt het om er tijd voor te maken?’ Een subtiel verschil, maar er schuilt meteen een geheim in. Bepaal jij zelf waar je je tijd aan besteedt? Maak jij de keuzes in je leven? Of laat je je leven? Laat je anderen voor jou bepalen? Of laat je je agenda bepalen hoe je leven eruit ziet?

Neem de tijd. Dat is een van de onderwerpen die opkwam. Neem de tijd voor alles. Stem je er op af. Neem er de tijd voor. Wees aanwezig. Ook met je aandacht. Neem tijd voor jezelf, neem tijd om te verwerken, te voelen, te luisteren, te ontspannen, om alles wat je doet met al je aandacht te doen!

Dat verhoogt de kwaliteit van je leven. Dat verhoogt je bewustzijn. Dat verhoogt je levensvreugde. De verdieping, de beleving, de interactie met anderen, de Liefde voor jezelf.

Want daar gaat het vooral over: Liefde voor jezelf, keuzes maken waar je blij van wordt. Patronen doorbreken…

Als je wilt, kan je nog meedoen. Per dag dient zich precies aan wat ‘klopt’ en niet zozeer wat ik heb bedacht. Dat maakt het ook voor mezelf interessant en boeiend. Dus van harte welkom – als je nog wat los te laten hebt… of wat meer levensvreugde wenst…. of een patroon wil doorbreken…. (hier vind je meer informatie)