Meditatie op deze bijzondere zondag

Een goeie reden om te mediteren: Er mag nog wel wat opgeruimd worden! Zowel op straat, als in onze geest, als in de natuur, in ons lichaam en in ons ‘systeem’… De ommekeer is nabij, dat betekent dat we nu versneld aan het klaarstomen zijn voor De Nieuwe Wereld.

Het oude houdt geen stand meer, dat gaat knellen en wil vertrekken of transformeren. Je kunt dat zelf doen op verschillende manieren, je kunt meedoen aan onze intenties, meditaties en je kunt mediteren.

Morgen, zondag 21 juni, doen we mee aan ‘Still Together’, vanuit het bos. Je bent van harte welkom. Van 1700 uur – 17.30 schuif je aan IN STILTE en verbinden we ons met ‘het veld’.

Je kunt ook om 14.00 uur online deelnemen aan de meditatie via Skype met Inge De Smedt. Hier vind je de link.

STILL TOGETHER ~ ZONDAG 21 JUNI VAN 17.00 – 17.30

Een gezamenlijke meditatie, verbinding en afstemming waardoor er meer rust, vrede & harmonie ontstaat in ‘het veld’, zodat het gigantische proces dat wereldwijd aan de gang is – de transformatie van dualiteit naar Eenheid – gemakkelijker kan verlopen. Vanuit ons hart is er Vrede, Vreugde en Vrijheid. So within, so without… Want: Alles is in ons aanwezig. Vanuit een hogere frequentie lost alles zich gemakkelijker op. Vrede in onszelf creëert Vrede in de wereld…

De (nieuwe!) Stichting Verlichting sluit hiermee aan bij het initiatief ’Still Together’ (op het Museumplein in Amsterdam) en we kiezen ervoor dat in het bos te doen… om ook Moeder Aarde in Ere te herstellen……

Lokatie: Houdringe – bij De Bilt, zie kaartje: rood-wit gestreept veld, onder nummer 11, bij de hond.