Sta op in je eigen Kracht

Belangrijke boodschap! Weet je wat ‘wakker worden’ betekent?

Het gaat nooit over de situatie op zich, maar om je gedachten erover. Neem je gedachten en gevoelens waar en laat ze oplossen in het veld van Liefde & Licht. Kom in je Kracht. De Ware Kracht vind je IN jezelf. Het beste medicijn is afgestemd zijn op de Waarheid in jeZelf. Jezelf zijn betekent dat je je goed voelt.

Belangrijke boodschap: Het ‘Wakker worden’ gaat over beseffen wie je werkelijk bent, niet over strijd of oordelen of slachtofferschap. Angst is geen kracht. Zorgen verzwakken je. Alles buiten jezelf is een spiegel. Geef het niet zoveel macht… Want je versterkt dat waar je tegen vecht. Je brengt het in de ‘realiteit’ die je waarneemt als je het erkent. Het is belangrijk om te beseffen dat wat je triggert in de buitenwereld je iets over jezelf te zeggen heeft. Wat in jou wil nog gezien worden? Wat is nog niet in vrede? Maak jezelf vrij! Daarmee help je de wereld als geheel naar een hoger plan. Vanuit je Ware Zelf, vanuit je hart, ben je vele malen sterker dan talloze mensen in angst of pijn, woede of andere lagere frequenties. Liefde geneest en los op… Wees je bewust.

‘Eerherstel – Een nieuw begin’ is hier verkrijgbaar: https://www.happyviewshop.info/collec…