De Opstanding en het Leven…

Wat de omstandigheden ook zijn, een ZALIGE Pasen gewenst!
(stukje uit de nieuwsbrief, de rest zie en lees je hier)

Je goed voelen is het allerbelangrijkste Nu

Als je je goed voelt, gaat alles makkelijker, meer vanzelf en stroomt de energie door je heen, waardoor je gezond blijft. Angst en zorgen zijn niet goed voor je. Het is voor iedereen een uitdaging om ondanks alle onrust om je heen of in je gedachten ‘naar binnen te keren’, om de rust, de vrede en het vertrouwen in jezelf te bewaren of te hervinden.

“Ik Ben de opstanding en het Leven,” zei Jezus en die uitspraak is wel erg toepasselijk op dit moment. Niet alleen omdat het Pasen is. Het heeft een immense spirituele betekenis. Mooi om daar juist nu eens bij stil te staan. Waar vind je je werkelijke kracht? So within, so without…

Samen met Els Schoenmaker heb ik afgelopen vrijdag twee yogalessen opgenomen in het bos, die iedereen makkelijk thuis kan doen. Een les stoelyoga en een yogales op de mat. We hopen van harte dat het je helpt om ontspannen en in goede conditie te blijven!

“This is a great chance given to humanity to awaken in their True Power: the realisation that you are a part of God.” White Bull

“Ik ben de Opstanding en het Leven.” Moge het je inspireren deze Pasen!