Wees je BEWUSTER BEWUST!

Het is beangstigend hoeveel mensen haat … enz… ‘ Ik klik het in een reflex weg. Zomaar een opmerking van een bekende Vlaamse ‘opinievoedster’. Zo zijn er zoveel opmerkingen op een dag, die de opinie voeden, het beeld versterken dat er van alles mis is met al die mensen, dat we ons zorgen moeten maken en bang moeten zijn of boos.

Wat wil je daarmee? Het is zeker en vast goed bedoeld, om iets aan te kaarten of met ons te delen hoeveel angst ze daarvan heeft…. Of vindt ze dat wij ons zorgen moeten maken en bang of boos moeten worden? Wie weet. En het is overigens iemand die zeker geen Vlaams Blok aanhangt. Integendeel.

Dat wat ik wil aankaarten gaat voorbij links of rechts. Omdat links en rechts nog steeds verdeeld is, beschuldigend en veroordelend vaak, maar bovendien kortzichtig en vaak vanuit een slachtofferperspectief, alsof er ergens onder geleden moet worden of tegen gevochten. Dat is dualistisch denken… En ja, ook als het gaat over 5G of strepen in de lucht, vervuiling of … noem maar op. Wees alert!

Zo zijn er ook veel mensen die vechten voor dierenrechten, op zich zeer terecht natuurlijk. Er komt een tijd dat we ook de zee, de bomen en de lucht, de rivieren en de bloemen rechten geven. Al is het dan niet meer nodig, omdat we alles al respecteren en zien als EEN, heel en Goddelijk.

Wat ik wil zeggen, is iets waar ik nu binnenkort ook een cursus over ga geven: Eerherstel van je Goddelijke Zelf. Want het is nodig om je eigen Goddelijkheid te erkennen om vervolgens de Goddelijkheid in anderen te erkennen en te bevestigen. En dat is nodig om alles naar een hoger plan te trekken. Het is wat ons nu te doen staat!

Met het erkennen van de Goddelijkheid in jezelf, respecteren van je Ware Zelf, help je de dieren, de mensen en de natuur meer dan met het vingers wijzen naar anderen!

Andersom werkt het niet.

Je kunt NU gaan beseffen hoeveel je echt kunt doen voor de dieren, voor de natuur, voor de vrede, voor de vrijheid, de gerechtigheid, alles… door eerst je eigen natuur te erkennen en te ervaren…

Words don’t teach…, je hebt er niks aan om dit alleen te weten. Hoe pas je het toe? Hoe kun je het ervaren? Kan je het leren? Zijn er methodes voor? Ja. Heel veel… We kijken wat er voor jou (op maat) beschikbaar is en wat er bij je past. Ik kan maar drie mensen tegelijk ‘herbergen’, vanwege de intensiviteit en de diepgang van deze ‘cursus’. Maar wie er klaar voor is, zal dat wel zelf voelen.

Het is tijd en het is nodig om je eigen kracht te beseffen en heel goed in te zetten. Het is tijd om te beseffen wat we doen met onze woorden en gedachten. Hoeveel meer kunnen we ermee doen? Je zult versteld staan….

Het is beangstigend 😉 (grapje) hoeveel mensen zich niet bewust zijn van wat ze rond slingeren aan ‘voorspellingen’ en hoe ze bezig zijn om angst of haat te zaaien… terwijl ze het juist willen bestrijden!
Toch kan ik je zeggen: Een paar bewuste mensen zijn sterker dan 100-en onbewuste….

Wees alert en zeg bijvoorbeeld: Ik zou het fijn vinden als/dat…
Wat zou het heerlijk zijn als we allemaal wat meer begrip voor elkaar zouden hebben …. Wat fijn dat de tijden veranderen… Wat heerlijk om te weten dat er een nieuwe wereld in aantocht is en ons bewustzijn zich momenteel verruimt… Alles en iedereen beweegt mee, wat een feest!

En stel het je eens voor… hoe het ook anders kan!
Want daar hebben we wat aan!

Dank voor je aandacht en… hou het in gedachten 😉
Probeer het ….. !

HIER vind je de Cursus EERHERSTEL voor je Goddelijke Zelf

Om er een gewoonte van te maken zo te denken, kan je meedoen met de intenties via youtube.