Hoop & Vreugde

Onze intenties voor het nieuwe jaar kunnen we kracht bijzetten door er ‘op’ te mediteren… Bij deze de intentiesessie, die we gisteravond deden voor iedereen die dat nodig heeft, voor iedereen die meedoet, maar ook voor een rustige jaarwisseling, een mooi nieuw begin, een einde aan de bosbranden in Australië, meer eerbied en respect voor Moeder Aarde…. Als je meedoet kan je al je eigen wensen bekrachtigen, maar ook wensen sturen naar iedereen om je heen, de wereld als geheel of mensen in het bijzonder. Wees welkom om deel te nemen, hoe meer mensen meedoen, hoe meer kracht deze intentiesessie als geheel krijgt.

Dan volgt nog een prachtige channeling van WIJ, met een speciale boodschap voor het nieuwe jaar: Hoop en Vreugde…

We wensen jullie dat al jullie wensen vervuld mogen worden, met name de wensen van je Ziel/Zelf… We wensen je innerlijke vrede en vreugde, tevredenheid als je terugblikt op het afgelopen jaar en zin in het nieuwe jaar, wat als een nog onbeschreven blad voor je ligt….

Geniet ervan!