JA zeggen

Het leven is verandering. Dat hoort er nu eenmaal bij. Voortdurend is het in beweging: Energie die stroomt. Door jou heen, voor jou, om je heen, in de wereld en zelfs in de hele kosmos. Wij zijn deel van die beweging, wij zijn deel van die energiestromingen en we bepalen zelfs de koers. In elk geval in ons eigen leven, maar dat heeft weer consequenties voor het leven om ons heen, voor anderen, de wereld als geheel. De vraag is: Laat je de energie vrijelijk doorstromen, laat je je meevoeren, drijven op de golven, beweeg je mee met dat wat er is, volg je je impulsen, je gevoel, je ingevingen, geef je de energie die door jou heen wil stromen vrije doorgang? Of…

Of wil je liever van alles vasthouden? Vasthouden aan het bekende, vasthouden aan wat je al weet, wat voor jou ‘veilig’ voelt, in je comfort-zone blijven, alles strak plannen en onder controle houden? Hou je vast aan je oude patronen of durf je los te laten? Durf je het Leven toe te laten zoals het kan zijn of perk je jezelf liever in? Heb je het gevoel dat je jezelf blokkeert en je mogelijkheden niet benut? Geniet je van het Leven of heb je het gevoel dat je geen kant op kan?

Ervaar je jezelf als Levendig, blij, vrij en energiek? Heb je veel plannen, energie, zin, kracht, vertrouwen en plezier? Of zit je iets dwars en belemmer je jezelf vooral om te Zijn wie je bent?

Na jaren ‘studie’ – mag ik wel zeggen – durf ik te zeggen dat ik het recept heb en dat deel ik graag met mensen die daarvoor kiezen. Dat is een voorwaarde: Er is bereidheid voor nodig. Als ik iets ontdekt heb in alle cursussen en workshops die ik tot nu toe heb gegeven, is het wel dat er vrij weinig van de grond komt als er niet eerst duidelijk ‘JA” gezegd wordt. Een mens heeft vrije wil. Alles is mogelijk, maar we maken wel onze eigen keuzes. Het heeft totaal geen zin om met mensen in zee te gaan die geen keuze maken, die niet durven te kiezen, die niet eerst JA zeggen tegen zichzelf en de mogelijkheden die zich aandienen.

Ben jij er aan toe om een duidelijke keuze te maken? Durf je JA te zeggen tegen jezelf? Wil je ‘iets’ geheald hebben, een situatie in je leven, een relatie, je gezondheid, je financiële situatie misschien? Wil je je eigen Kracht hervinden en nieuwe mogelijkheden ontdekken? Dan ben je van harte welkom op deze bijzondere HEALING bijeenkomst, waar we gaan werken met zowel intenties als andere energetische methodes: Eerherstel voor jou!