Goddess en France

Het viel op een bizarre manier samen: Precies op het moment dat ik Connie ontmoette – ergens aan de Seine, in de buurt Parijs – vloog de Notre Dame in de brand. Dat wisten we op dat moment nog niet natuurlijk. Wat we wel wisten is dat we ‘iets’ gingen doen samen, natuurlijk had ik mijn camera meegenomen en was ik benieuwd naar wat ‘Divine Mother’ te vertellen had. Zij spreekt via Connie en Connie werkt met haar samen. Echt ‘channelen’ kan je het niet noemen, vertelde ze, want zij is er zelf ook bij en is ‘in gesprek’. In het onderstaande filmpje legt ze meer uit over hoe je zelf ook kunt communiceren met de Divine Mother.

Ik ben zeer van haar gecharmeerd – al vanaf het moment dat ik haar voor het eerst hoorde. Jaren geleden is dat al. Connie woont in Amerika, dus het was een buitenkans om haar nu te ontmoeten in Noord-Frankrijk. De terugkeer van het Vrouwelijke Goddelijke? Werd dat ingeluid met die brand in de Notre Dame?

‘Tijd voor een nieuwe kerk,’ was Connies reactie de volgende ochtend. Het instituut ‘kerk’ is te strak, te beknellend, te zwaar. We bevrijden ons van ‘iets’ en voor mijn gevoel heeft dat vooral te maken met de ons opgelegde beperkingen, het niet aanwezig ‘mogen’ zijn van het Goddelijke IN onszelf, het vertrouwen op onszelf, het erkennen van deze eigen Kracht. Divine Mother wil niets liever dan dat we dat in onszelf ontdekken, voelen en van daaruit aanwezig zijn, een nieuwe wereld creëren.

In de filmpjes op youtube kan je meegenieten van deze reis.