Alles beweegt met je mee!

Als je maar afgestemd blijft op wie je werkelijk bent, het Licht & de Liefde, je eigen Kracht, kan niets van buitenaf dat verstoren….. dat is enkel een gedachte.

Echter, als je het gevoel hebt voortdurend te moeten opboksen tegen iets, getriggerd wordt ergens door, iets je verzwaart, dan is dat weliswaar ook een gedachte, maar die versterk je door je gevoel keer op keer te laten bevestigen en dat verdwijnt alleen als je dat echt doorziet.

‘Het moeten lijden’ zit als ‘excuus’ diep opgeslagen in ons onderbewuste en het is heel goed/nuttig om ons toch te bevrijden van die illusie/ballast, omdat het drukkend is. Het beperkt je zicht, je beperkt je eigen licht. Waarom zou je dat doen? Het kan van alles zijn, omgeving/negativiteit/voeding/gedachten, enz… maar jij bepaalt of dat er is of niet.

Als je geheel en al in je eigen Kracht functioneert, vanuit Licht en Liefde aanwezig bent, blijf daar dan – dan ben je overal tegen beschermt. Vanzelf. Je hoeft niet te handhaven wat niet meer bij je past, wat niet meer aansluit. We komen hier niet om te lijden.
Je gevoel vertelt je wel wat je behoefte is om in Vrede en Liefde aanwezig te blijven. We hoeven niet voor het ‘lijden’ te kiezen. Geen stappen terug te zetten. We kunnen het niet voor anderen doen/oplossen.

Anderen/de omgeving gaan vanzelf met ons meebewegen. Alles beweegt met je mee! Als we in onze kracht en Liefde aanwezig blijven, zijn we beschermd tegen alles. Negativiteit en negatieve gedachten (nieuws) hoef je niet toe te laten in je systeem, het dient je niet. Oordelen ook niet. Pas op op je oordelen, daarmee beperk je jezelf (nog meer dan anderen).

Dagelijks cleanen/opschonen van je energieveld is noodzakelijk als je in de wereld beweegt. Om je sterk en krachtig te voelen.

Het misverstand is dat (hoog)gevoeligheid ‘zwakte’ betekent. Gevoeligheid is juist een kracht. Tenzij je het ziet als een zwakte, dan geef je ‘de buitenwereld’ teveel macht.

Maar naar die gevoelens luisteren hoort er ook bij. Gevoeligheid is er niet voor niets. Het geeft richting aan. Die gevoeligheid/gevoelens hebben je juist heel veel te vertellen. Dat kan steeds sterker ontwikkeld worden. Zoek de ellende/zwaarte niet op, maar als het ‘toevallig’ langs komt, ben je in staat het te transformeren, zonder moeite. Je hoeft je er niet eens druk over te maken. Het hoeft niet eens binnen te komen. Het heeft geen gedachten (oordelen) nodig, geen verhalen, geen extra energie waarmee je het bevestigt.

Raakt het je wel, neem je het ‘aan’ als lading, als ‘lastig’, los dan de ladingen in jezelf op, waar het aan zou kunnen haken. Dat kan ook heel makkelijk, zonder verhaal/oordeel. Meestal zijn dat bepaalde ideeën over jezelf. Of gevoelens als schuld of plicht of arrogantie, dat is allemaal iets buiten jezelf plaatsen. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf betekent dat je jezelf ‘op kracht’ houdt en je eigen beste versie van jeZelf mag zijn. Dat betekent dat je je altijd, in alle omstandigheden goed mag voelen, gezond, krachtig en lekker. Energiek, geïnspireerd en vreugdevol. Niets van buitenaf zou dat nog hoeven aantasten. Je straalt zoveel Vreugde en Liefde uit, dat alles al is getransformeerd voordat het bij je in de buurt is.

Don’t worry. Worry is uitnodigen van ‘problemen’….
Maar dat weten jullie natuurlijk allang….. (knipoog).

Waarom doe je het dan nog? (schop onder de kont).

In onderstaand filmpje lees ik ‘m nog een keer voor. Daarna intenties voor de bomen en voor al het andere wat je wilt of nodig hebt!