… STAY (T)HERE!

“Morning has broken… Like the first morning….” zo voelt het vandaag. Herboren…  en dat is ook wel een beetje echt zo. Gisteravond (weet je nog hoe het tekeer ging, qua storm?) heb ik onverwacht een flinke slag geleverd – veel heftiger dan ik had kunnen bevroeden, op leven en dood, zo voelde het… of liever gezegd: ‘Wie vermoordt wie?’ En ja, lieve mensen, ik heb de slag gewonnen… Hèhè… eindelijk. Klaar.

Het was een bijzonder heftige ervaring, in de sauna, waar ik bijna alleen was, bijna geen andere mensen gezien, nauwelijks iemand gesproken. En dan dus die storm en regen buiten, waar je dan in alle naaktheid doorheen gaat. Wel een gave film eigenlijk 😉 als ik het zo voor me zie….  Het was vergelijkbaar met die terrorist waar ik mee afrekende in mijn boek (hoofdstuk 8), beetje maf hoe alles nog eens een keer voorbij komt. Echter: Het boek is zichzelf aan het bewerkstelligen/manifesteren, dus in die zin klopt het wel weer.

Hoogste tijd voor een nieuw boek! Hahaha…. Ik ga een nog veel leuker verhaal schrijven… nu weet ik hoe het werkt! 🙂 Wacht maar…. Dat betekent ook dat deze editie beperkt blijft… 😉 Hahaha, zo wordt elk boek steeds meer waard…. (en dan hier van die gezichtjes met tranen van het lachen, weet je wel?) ’t Zou best eens zo kunnen gaan. Wouw…. Wat er nu in me opkomt, hou ik nog even voor mezelf.

Bevrijding dus! Yes. Als je dat voelt hè, zo licht, vrolijk, blij, vrij, enz… zomaar… wat je ook doet, waar je ook bent, geniet er dan helemaal volop van, stay there… en… besef je eens heel er goed dat het IN jou aanwezig is en dus niet afhankelijk van iets buiten jezelf. Van Niemand. Van niks. STAY (T)HERE!

Yes, that’s it: “Fall in Love, stay (t)here…”

Dan valt de angst van je af, alle lading, alle ballast, alle zorgen, alle oude verhalen, zaken, pijn, enz… enz… laat gaan, laat lekker wegvliegen, wegzakken, los…

Straks een filmpje (op youtube) , waarin meer hierover. Nu nog even een mooie quote van Divine Mother, die net binnenkwam en wel mooi aansluit. We worden geholpen. Grijp die hand….  en stay there…

“I am here because I love you. I am reaching out my hand to pull you through into Love and Truth. I know you have traveled a long journey in fear and pain. I am reaching out to you to grab my hand. I am Love in the personal form. Because you have been focusing on a personal identity, I am here to help you by giving you a personal form to trust.”