Nieuwjaarsboodschap

Hier is de nieuwjaarsboodschap van WIJ, gechanneld door Inge. Zoals ‘WIJ’ al zegt: Het is maar een moment, zo’n nieuwjaar. Het gaat meer over ‘De nieuwe wereld’, zoals we dat voor het gemak vaak noemen (ik althans). Die nieuwe wereld is er als wij daartoe besluiten!

Er zijn allerlei voorspellingen voor het nieuwe jaar. Kijk je daar ook naar? Wat gaat het jaar brengen? Realiseer je je ook dat je de toekomst zelf creëert, in het NU? Deze boodschap geeft je daarvoor een aantal duidelijke richtlijnen, ze sluiten mooi aan op de intentiesessie van gisteren. Want dat is wat we doen met intenties: We richten de aandacht op wat we wel willen, we bekrachtigen dat door daar op te focussen. Dat maakt uit. Hoe meer mensen meedoen hoe sterker het veld wordt. Stel je voor dat de nieuwe wereld er al is. Leef alsof het er al is, alles wat je wenst. Dat is dè omslag die we NU kunnen maken.