Krachtige Intenties voor 2019

Iedereen, die mee heeft gedaan met het bekrachtigen van de intenties voor 2019: hartelijk dank!

De meeste deelnemers deden op afstand mee, op hun eigen manier. Er is ook een filmpje beschikbaar, voor wie alsnog deel wil nemen – zowel een korte als een uitgebreide versie. Elke keer dat je meedoet wordt het geheel versterkt en dat heeft ook weer effect op jezelf. Herhalen mag en kan!

Korte versie:

Uitgebreide versie, met uitleg, voorbereiding & begeleiding:

Wat  – weer eens – heel duidelijk werd is dat alles ook over onszelf gaat. Wat we opruimen in onszelf, ruimen we ook op ‘in de wereld’. Het transformeert in jou en dat heeft een enorm effect op alles waar je naar kijkt, hoe je de wereld beleeft en op het totaalveld.

Daarom is het ook zo nuttig om dagelijks weer even alles op te ruimen wat je in de weg zit, tegenhoudt of blokkeert.
Daarbij kun je ook Ganesha te hulp roepen:

Zoals je wellicht ook gezien hebt, is de schaal helemaal geleegd op oudejaarsdag en weer klaar voor nieuwe intenties! De eerste intenties voor het nieuwe jaar liggen er alweer in. Wil je jouw persoonlijke intenties er aan toevoegen, dan kan dat. Je stuurt ze naar info@happyview.info – gebruik positieve bewoordingen – en dan leg ik ze in de schaal.

Elke dinsdagavond hebben we een intentiebijeenkomst via de Skype. Om 20.00 uur ’s avonds. Ook daar kan je je op afstemmen, als je wilt. Meedoen kan ook, er is plek voor enkele nieuwe deelnemers.

Tot slot: Er volgt nog een nieuwjaarschanneling van Inge, die plaats ik hier en op het youtubekanaal zodra het filmpje gereed is.

Als het nu niet een en al GLORIE wordt met 2019, dan weet ik het ook niet meer 😉