De kern van de zaak…

O lieve help, mijn schrijfpagina is helemaal veranderd door een update van de website. Dat is lastig, ik heb geen lege ruimte meer voor mijn neus nu. En dat terwijl ik helemaal klaar zat om er een stukje uit te laten rollen… Dit schrijft niet lekker, ik word afgeleid door ‘snippetvoorvertoning’ en ‘hulp nodig?’ en nog veel meer wat de pagina vult. Terwijl mijn zinnen zich vormen, creëer ik nu meer ruimte, dat wel. Ik druk een paar keer op de enter knop, ha, ruimte!

‘Titel toevoegen’ beveelt deze bemoeizuchtige pagina in koeienletters.  Dit werkt niet. Ik heb te weinig bewegingsruimte. Om goed te kunnen schrijven heb ik vrijheid nodig, geen beperkingen. Weet je wat? Ik ga hier even ‘weg’, schrijf in een ander document wat er geschreven wil worden en dan kom ik daarmee terug…. Ik plak het er dan gewoon in een keer in.

Zo werkt het dus. Wat een afleiding. Zo worden we de hele dag afgeleid door van alles. De kern is eenvoudig, simpel. Als een diamant, waar van alle kanten naar gekeken kan worden. Een diamant met talloze facetten.

Ondertussen word ik weer ‘afgeleid’… Nu met het net verschenen artikel op de website van Wanttoknow over de dieren en de emoties rondom de Oostvaardersplassen. Dat wilde kennelijk de lucht in. Wij (Piek en ik) hadden ons in het openbaar niet aan dit onderwerp gewaagd, juist omdat er zoveel heftige emoties omheen oplaaiden. Dat doet de zaak geen goed. Het laat wel zien hoezeer het van belang is om helder te blijven, vanuit een neutrale positie liefde en licht te sturen en om je eigen emoties op te ruimen. Wel hadden we een themadag gepland over ‘dieren en emoties’ waarin we juist dit aspect willen belichten: Hoe je dieren kan opzadelen met je eigen emoties, hoe je per ongeluk van alles kunt projecteren op dieren, wat het effect daarvan is en vooral: Hoe je daar zo goed mogelijk mee om kan gaan. Door intenties te sturen!

Dat gaan we doen, komende zaterdag. En het kan ook nu al. Bij alles waar je aan denkt en alles wat je ontstemt of raakt of van slag brengt: Stop even, focus op je hart… haal diep adem en laat je oordelen en strijd los, ontspan… en vanuit je hart stuur je dan liefde naar de situatie. Wat het ook is, alles kan lichter worden en oplossen. Hoe hoger je eigen frequentie, hoe meer licht je verspreidt. Weet je dat je van oorsprong die hoge frequentie bent? Dat je Licht & Liefde bent? Dat je de diamant bent? Dat je kan stralen en elke situatie positief kunt beïnvloeden als je vanuit je hart aanwezig blijft?

Ik raad het je aan. Vind de rust en de vrede in jezelf. Laat de Liefde toe in je eigen hart, stroom over van Liefde als het ware en verspreidt op die manier Liefde in je eigen omgeving. Het is heel simpel. Blijf vanuit je hart aanwezig, blijf in je eigen ‘kern’ aanwezig, wat je ook doet, waar je ook bent. Alles waar je naar kijkt kan lichter worden. WEET dat je die capaciteit hebt!

Hier vind je het artikel, vers van de pers.

Bijeenkomst Dieren en Emoties

Aanmelden voor de bijeenkomst over ‘dieren en emoties’ kan nog. Komende zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur ben je welkom in Zutphen. Wat staat er op het programma? Informatie vanuit de dieren, verwoord door Piek Stor (dierencommunicator).
We belichten het onderwerp vanuit een neutrale positie en zullen ook intenties gaan sturen. Daar kan je ook van afstand aan meedoen. Op de bijeenkomst meer informatie over het sturen van intenties en het effect als je dat gezamenlijk doet en natuurlijk ook ervaren hoe het werkt en wat het met jezelf doet.
En aan het eind van de middag nog een filmvertoning: ‘The animal communicator’. Na afloop gelegenheid om na te praten, informatie over de cursus dierencommunicatie, de mogelijkheid om met elkaar en onze cursisten in gesprek te gaan en dat alles natuurlijk onder het genot van een verantwoord hapje en drankje!

PS: Je gelooft het niet, maar nu bemoeit dit ‘programma’ zich ook al met mijn tekst. Drie zinnen beginnen met hetzelfde woord, zegt-ie, of ik dat maar even wil veranderen. Gekker moet het niet worden!