Dankbaarheid, oliebollen & vuurwerk

We stevenen af op het nieuwe jaar: EEN NIEUW BEGIN! Wegens omstandigheden (kattenstress) heb ik besloten de laatste dagen van het jaar lekker rustig en relaxed thuis te blijven en dat bevalt me heel goed! Misschien was het wel een goed excuus dat ik even nodig had om mijn eigen innerlijke behoeften te vervullen, wie zal het zeggen? Ondertussen bak ik oliebollen, zing ik er op los, maak ik filmpjes en ben ik bezig met een meerdaagse voorbereiding op de nieuwjaarsintenties. Je kunt meedoen!

De eerste stap is: Dankbaarheid. Schrijf eens op waar je allemaal dankbaar voor bent, terugblikkend op het afgelopen jaar.

Ondertussen kom je logischerwijs ook je wensen, verlangens en voornemens tegen voor het komende jaar en alles wat dat nog in de weg staat. Wat staat jou in de weg om volledig in vrede te leven en te genieten? Schrijf het op en kijk het aan. Dat is de volgende stap. Laten we het nog even opruimen voor het nieuwe jaar aanvangt. Het is er een goed moment voor!

wordt vervolgd….

PS: Je kunt ook deze pagina in de gaten houden!

PS 2: En dan hebben we ook nog speciale vuurwerktips van en voor de dieren en jezelf. Misschien heb je ze al gelezen in de nieuwsbrief ‘dierencommunicatie’, misschien niet. HIER vind je ze. Natuurlijk ook met de vraag of je meedoet met de bijbehorende intenties! 

En nog een PS (misschien best nuttig): Ik heb Muni gisteravond uitgelegd dat het ook weer over gaat, dat vuurwerk. dat het tijdelijk is. Nog effe volhouden. Maar het wordt echt weer rustig. Geweldig toch hè, dat communiceren met dieren? Ik besefte me ineens dat in haar beleving (het NU) niks anders was dan dat geknal. Zo’n kat weet niet hoe dat zit met oud & nieuw en die rare gewoonten van mensen. Voor zo’n kat (en wellicht ook voor kleine kinderen) is er een soort oorlog uitgebroken. Volgens mij heeft het geholpen, die uitleg. Het helpt als je iets begrijpt.