Intenties voor het nieuwe jaar

Intenties voor 2019 intensiveren

Iedereen heel hartelijk dank voor het deelnemen!

“Hoe meer mensen zich aansluiten bij deze intenties hoe krachtiger het intentie-veld wordt.” (zie onderstaande nieuwjaarsboodschap van WIJ)

De meeste mensen hebben op afstand meegedaan, op hun eigen manier. De kracht was zeer sterk voelbaar, bleek uit alle reacties. Meedoen kan nog steeds. Je kunt het voor jezelf blijven doen en herhalen. De kracht neemt daardoor alleen maar toe.

Je kunt daarvoor dit (korte) filmpje met uitleg bekijken:

Of bekijk de langere versie, met uitleg, voorbereiding & begeleiding:

Aanvullend: Een nieuwjaarsboodschap van Wij, gechanneld door Inge De Smedt

Waar je de aandacht op richt, groeit!

Om alle goede voornemens, wensen en plannen voor 2019 nog eens extra kracht bij te zetten, nodigen we je uit om mee te doen aan het gezamenlijk intenties sturen voor 2019.

Dit heeft een versterkend effect, zowel voor jezelf, voor je naasten als voor de wereld. We gaan onze intenties richten op:

– Gezondheid voor iedereen persoonlijk en een gezonde aarde.
– Gezonde voeding, een schone aarde, schoon water & schone lucht.
– Gezonde relaties & liefdevolle connecties met elkaar.
– Vrede in jezelf & vrede op de wereld.
– Vreugde & voorspoed in 2019

Komende zondag om 11.00 uur gaan we gezamenlijk onze intenties extra  kracht bijzetten. Je kunt meedoen door het filmpje te bekijken wat op deze pagina verschijnt, je kunt je aanmelden om live mee te doen, maar je kunt ook in gedachten meedoen!

Het werkt zo: Maak de geest leeg, richt je aandacht op je ademhaling. Adem diep in en uit en voel je hele lichaam. Stel je voor dat we met z’n allen in een grote kring staan en vanuit ons hart verbinden we ons eerst met onszelf, dan met elkaar en dan richten we onze aandacht op onze wensen en alle mensen, dieren, de hele aarde. Houd het beeld voor ogen van gezondheid, vrede, geluk, plezier en de beste uitkomst op elk gebied.

Blijf aanwezig vanuit het hart en houd je aandacht gefocust op de wensen. Het duurt ongeveer 10 minuten. Dankjewel voor het meedoen!

Petra

Je kunt deelnemen aan deze intentie-sessie en/of je eigen intenties delen door een mail te sturen naar: info@happyview.info

***

Je kunt alvast beginnen de weg vrij te maken voor ‘het nieuwe’ door eerst alle obstakels op te ruimen. Ganesha helpt daarbij!

Voorbeeld van hoe het werkt met intenties (vul je eigen onderwerp(en) in!):

Om alle intenties kracht bij te zetten, organiseren we een gezamenlijke intentie-sessie, waar je aan mee kan doen. Daarin stellen we ons een prachtig, vredig, waardevol, inspirerend, vernieuwend, schoon, helder, liefdevol nieuwjaar voor. We stellen ons een wereld voor, die meer en meer vanuit het hart leeft, werkt en keuzes maakt. We stellen ons een wereld voor in verbinding, met de natuur en met elkaar, met respect voor de natuur, de dieren, de bomen en onze medemensen, maar ook voor onszelf, voor wie wij in wezen zijn. Daar kom je achter als je vanuit je hart leeft, liefde en compassie ervaart, je geïnspireerd voelt, je vrij voelt en je kunt uiten op jouw eigen creatieve manier. Wat is ervoor nodig voor jou om meer te leven zoals je het wenst?

Voel je vrij om het met ons te delen, hieronder of per mail (info@happyview.info).

Zowel je eigen persoonlijke wensen en voornemens als de gezamenlijke algemene intenties voor het nieuwe jaar zullen door de gezamenlijke focus een enorme stuwkracht krijgen en zich makkelijk manifesteren.

Je kunt deelnemen aan deze intentie-sessie en/of je eigen intenties delen door een mail te sturen naar: info@happyview.info 

Dankjewel alvast!

Petra 

Geef een antwoord