De Waarheid is.

Dit schrijf ik op, omdat het zo’n inzicht is… dat ik het zelf nooit meer wil vergeten! Tegen de Waarheid is niets opgewassen. Dus…

Dat betekent dat je alles op kunt lossen wat je denkt dat er aan de hand is. Of dat nu boosheid is, angst of een tekort aan iets, als je het tegendeel hardop tegen jezelf zegt, gaat dat zich manifesteren.

Dus als je zegt “I am Love” en dat blijft herhalen, dan moet je angst wel verdwijnen. Love is namelijk Waarheid en angst niet.

Als je enig tekort ervaart, maar je zegt: “Ik ervaar overvloed, rijkdom, alles komt naar mij toe… alles is er al.” Dan gaat dat zich Waar maken, omdat het de Waarheid is!

In de Waarheid is namelijk geen tekort. Dat bestaat niet. Het is infinite. Alleen nog niet altijd gemanifesteerd. Het is er wel, maar wij zien het niet. Wij zullen ZELF eerst DE Waarheid moeten bevestigen.

Ik kom er nog op terug. Misschien kan ik het later beter uitleggen. Of misschien begrijp je het zo ook. Misschien voel je dat het klopt.

Don’t deny The Truth. Erken de Waarheid. Als je zegt: “Ik erken de Waarheid”, dan hoef je het verder niet eens te begrijpen zelfs. Dan toont de Waarheid zichzelf wel. “I allow the Truth in my life…..”

De Waarheid is Liefde. De Waarheid is Vrijheid. De Waarheid is Overvloed. De Waarheid is Vreugde. De Waarheid is.