De nieuwe wereld manifesteren

Hier alvast twee nieuwe artikelen van mijn hand op Reporters Online en Blendle. Ik heb er wel lol in om dit ‘gapende gat’ in de journalistieke wereld te vullen met wetenswaardigheden over ‘de nieuwe wereld’ die wij zelf aan het creëren zijn. Hoe meer mensen beseffen hoe het werkt, met vreugde, met delen, met intenties en met manifesteren, hoe sneller en makkelijker we de wereld omvormen tot een waar paradijs voor iedereen. Is het niet een verademing om terwijl je naar het nieuws kijkt of het leest te weten dat je zelf in staat bent je bijdrage te leveren aan een mooiere en betere wereld door je aandacht daarop te richten?

De nieuwe economie: Delen geeft vreugde

De wet van de aantrekkingskracht: Rijkdom en overvloed, liefde, geluk en succes op bestelling (1)