Een nieuw begin!

Tegenwoordig schrijf ik ook artikelen voor Reporters Online. Dat is leuk, want ze komen via Blendle bij groter publiek terecht. Ik schrijf over de nieuwe wereld, het nieuwe tijdperk wat is aangebroken en hoe dat ‘werkt’. Want het is niet zo dat we alleen maar af hoeven te wachten tot die nieuwe wereld zich vertoont. We hebben wel wat te doen. Wij geven die ‘nieuwe wereld’ zelf vorm. Hoe doen we dat? Hoe werkt dat? Daar heb je wat ‘instrumenten’ bij nodig. Inzicht, bewustwording, samenwerking, het besef van een groter geheel, weten dat wij zelf creëren en manifesteren. Het ‘oude’ houden we zelf in stand – door het te erkennen, ermee te vechten of er ontevreden over te zijn bijvoorbeeld, maar het nieuwe geven we ook zelf vorm: Door ons daar op te richten. En als we de krachten bundelen, kunnen we dus veel sneller veel meer bereiken. De tijd is er rijp voor… Een nieuw begin!

De ideale wereld is in aantocht en begint bij onszelf.

 

De kracht van meditatie en ‘het mysterie van de verdwenen criminaliteit’