Onze intentie: Blije bijen!

Intenties. Alles is in feite intentie. Ik heb een stukje over onze ervaringen met het sturen van intenties geschreven voor The Optimist. Je vindt het in het nieuwste nummer, dat net vers van de pers is gerold. We kondigen daarin ook het grote intentie-project aan, dat we samen met The Optimist op touw aan het zetten zijn. Daarin richten we onze aandacht allereerst op de bijen. Omdat de bijen ons hard nodig hebben, maar wij hun ook. Bijen brengen ons veel meer dan alleen ons voedsel, ze brengen ook bewustzijn, ze hebben een helende functie, ze brengen vreugde. Dat kan je allemaal mee ervaren als je meedoet! Bovendien voel je een ongekende verbondenheid – ook als je ‘alleen’ meedoet, vanuit thuis. Het voedt onszelf en het voedt de bijen.

Je kunt je alvast aanmelden door een mail te sturen: info@happyview.info

Via deze website houden we je op de hoogte, maar ook via YOUTUBE: HAPPYVIEWPETRA (word abonnee!)

En volg The Optimist Daily! Hier vind je ‘m:  Blije Bijen

En natuurlijk hou ik je via deze Bespiegelingen ook op de hoogte! Linksonder op deze pagina kan je je abonneren!

En hier zie je alvast een filmpje, met alvast wat intenties, met informatie en vooral met aandacht voor de bijen zelf!