Je intentie telt.

I case you missed it, we hebben een mooie Paasboodschap opgenomen zaterdag. Het werkt zeer krachtig, vooral als je ‘Ja’ zegt. Als je zegt: “Ja, daar ben ik aan toe,” gaat het in werking treden. Zo werkt dat, wij geven zelf de opdracht! Als mens hebben we vrije wil en het is ook de bedoeling dat we zelf keuzes maken. Je intentie telt.

Gisteren sprak ik iemand die een bijzondere ervaring heeft gehad, iets wat je ‘plotseling ontwaken’ zou kunnen noemen. Het overkwam hem nadat hij een flinke griep had gehad en zich daaraan over had gegeven. (Door mijn bespiegeling over de ‘overgave aan de griep’ kwam hij bij mij terecht.) Tijdens die griep waren er een aantal oude issues getransformeerd, eigenlijk ‘vanzelf’. Maar hij vertelde dat hij een paar weken daarvoor een artikel had gelezen wat hem aan het denken had gezet, hij wilde iets oplossen en vroeg zich af hoe.  “Aha, daarmee heb je het uitgenodigd!” reageerde ik. Daarin komt dan een diepe wens tevoorschijn, die z’n werk gaat doen voor je. Die ‘awakening’, zolas ik het maar even noem, gaf hem inzicht, helderheid en vooral heel veel liefde. Opeens was zijn hart geopend, liep hij niet meer weg voor zaken of mensen, maar trad hij het met alle vertrouwen tegemoet. Het duurde tien dagen dat hij in die enorme flow zat, niet dat het nu weg is, hij is er blijven door veranderd. Hij kent nu dat gevoel en kan er gemakkelijk naar terug. Wat er in zijn leven zal veranderen, valt nog te bezien, maar tot nu toe  lost er van alles op, ook omdat hij zelf bepaalde dingen aan het rechtzetten is uit het verleden. Hij zag heel helder waar hij nog iets te doen had, te zeggen had, te vergeven had of te herstellen. Alleen dat al maakt je vrij. In het NU aanwezig zijn betekent dat je niet meer rond blijft lopen met al je bagage uit het verleden. Dat je dat werkelijk loslaat en bereid bent dat achter je te laten. Met een open blik de toekomst tegemoet treden, dat is vrij. En dat maakt het mogelijk in het NU helemaal aanwezig te zijn, vanuit je hart.

Hierover gaan deze filmpjes ook. Zonder dat we dat met elkaar hadden afgesproken, sluit de channeling van Inge naadloos aan op wat ik vertel en dat helpt je bovendien om het echt te voelen en te ervaren.

Mocht je een persoonlijke boodschap willen ontvangen van Inge, dat kan ook. Misschien heb je nog vragen, misschien worstel je nog ergens mee. Je krijgt altijd een antwoord op maat. Meestal wordt precies dat benoemd wat je zelf niet ziet of waar nog iets in te herstellen of te transformeren valt. Op deze pagina lees je hoe dat in z’n werk gaat.

Hier is trouwens ook de nieuwsbrief nog, voor wie hem niet al in z’n postvak heeft ontvangen!

En hier vind je het boek: Eerherstel, een nieuw begin.