Intenties voor de bijen!

Doe je mee? Morgen (zondag) zijn we op de Koningshof (Bunnik, vlakbij Utrecht) om opnamen te maken van het zaaien voor de bijen en om in een groep intenties te sturen voor de bijen en de hommels en de andere broodnodige, waardevolle bestuivers (zoals vlinders en andere insecten). Het is kort dag, maar we zijn net zo blij als de bijen als je meedoet!

De opnamen die we maken zullen later in een nog grotere intentie-actie worden gebruikt, waar iedereen aan mee kan doen. Zo versterkt de kracht van de intenties, zo versterken we de bijen en zo brengen we meer bewustzijn teweeg rondom de bijen, het belang van veel voedsel, bloemen en planten, het belang van de natuur in het algemeen, de voedselvoorziening, een schone wereld….

Kortom: Eerherstel! Het begint in onszelf!

Hier zie je het stukje dat ik schreef voor De Optimist. Je kunt je gratis abonneren op de Optimist Daily! Doen! Daar word je blij van! En de bijen ook 😉

Blije bijen!