Stuur ‘hem’ weg!

Stel je eens voor dat je als mens overvallen kan worden door een bepaalde energie, ‘de boosdoener’, noem ik hem in mijn boek. Dat die ineens bezit van je neemt en je overheerst. Die energie is dwingend, intolerant, hatelijk, wil een ander kwetsen en is ook voor jezelf ‘geweld’ in je systeem. Dwangmatig. Misschien denk je dat je dat bent, maar dat is niet zo. Het lijkt misschien zo als hij je gevangen heeft en je beheerst, maar je kunt hem wegsturen. Je bent altijd Zelf de baas. Je kunt Zelf opdracht geven. Je kunt bepaalde energie wegsturen, je kunt ook andere energie bestellen.

Als je ontevreden bent of je niet lekker voelt, kan je ook jezelf opdrachten geven. Je kunt als het ware bestellen dat je je beter voelt, zeg het gewoon: Ik wil me weer goed voelen, ik wil me lekker voelen, ik wil vrede voelen. Dan gaat het aan het werk. Hetzelfde geldt voor als je iets mankeert. Zeg dat je je weer gezond en fit wil voelen, bestel het. Richt daar de aandacht op. Probeer het eens en zie wat het uitmaakt. Je zal versteld staan. En heb geduld met jezelf.

Stuur alle negatieve, ondermijnende energie weg uit je systeem. Stuur alle ladingen ontevredenheid gewoon eens weg. Het is niet wie je bent. Als je denkt van wel, vergis je je en doe je jezelf geweld aan. Wees de baas over jezelf. Dat kan. Je Ware Zelf is liefdevol en wijs en weet wel beter. Die is er ook en daar is beter mee te leven.

Je kunt vanuit je ‘Ware Zelf’ opdrachten geven, probeer het eens, het werkt. “Ik geef mijn Ware Zelf toestemming om het over te nemen. Ik geef mijn lichaam toestemming om te genezen. Ik geef meZelf toestemming om me beter te voelen. Ik geef meZelf toestemming om me weer helemaal goed te voelen. Ik geef meZelf toestemming om vrolijk te zijn. Ik stuur nu alles weg waar ik last van heb.” Enz… enz… verzin het en probeer het eens.

Bestel wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt, door je aandacht erop te richten en je niet mee te laten slepen door allerlei negatieve gedachten. Niet alles overkomt je, je bent er zelf bij. En ja, dat vraagt wel wat discipline, maar misschien is het ook nodig om dit te weten. Nu je dit weet, is aan jou de keuze. 😉

 

Wil je definitief afrekenen met ‘de boosdoener’, hem ontmantelen en elimineren en de kans niet meer geven jou onderuit te halen? Wil je ‘de baas’ zijn over je eigen leven en je Ware Zelf de ruimte geven? Lees dan ‘Eerherstel, een nieuw begin!‘ Dat zal helpen!