Hoera!

Zo, we hebben een nieuwe intentieschaal. Je ziet hem in onderstaand filmpje. Ik heb hem ingewijd en alvast gevuld met een aantal mooie intenties voor de wereld. Ik wil jullie vragen om mee te doen, om ook intenties te formuleren en op te sturen, zodat ze erbij kunnen in de schaal en om mee te doen deze schaal tot een magische, krachtige, transformerende kracht te maken door ook jouw licht er op te laten stralen. Stel je voor hoe alles wat opgeschreven is op de briefjes in deze schaal transformeert, een hogere trilling krijgt, zich oplost en zich realiseert.

Niet alles kan ik meteen zien gebeuren, maar ik heb al wel een paar keer meegemaakt dat het op een briefje schrijven op zich al meteen iets teweeg brengt, zelfs voordat iemand het filmpje gezien heeft! En met hoe meer mensen we dit doen, hoe meer mensen hier aan meedoen terwijl ze kijken, hoe krachtiger het zal werken.

Je begrijpt, ik heb er wel lol in om hiermee te experimenteren! Stel je toch eens voor, dat het echt zo makkelijk is! Dan zouden we toch wel gek zijn als we daar niet elke dag gebruik van maakten? Waarom zouden we nog iets accepteren wat we helemaal niet wensen? Waarom zouden we niet al onze aandacht richten op wat we WEL willen? Zeker als we weten dat de gezamenlijke kracht, die we hebben nog veel sterker is? Wat let je?

Natuurlijk kan je het ook zelf doen en in je eigen leven toepassen, bij alles wat je maar wilt. Zit je iets dwars? Schrijf het omgekeerde op, schrijf op hoe je het wel hebben wil, haal je aandacht af van het onwenselijke en concentreer je op de uitkomst die je wenst. En zie wat er gebeurt. Doe je dat samen, dan gaat het nog sneller. En nog makkelijker. Je hoeft het niet eens te geloven, je kunt het ook uitproberen terwijl je het nog niet gelooft. Dan merk je het vanzelf wel.

Je intenties kan je sturen naar: info@happyview.info
Dank voor je bijdrage! Dank voor de energie die je stuurt naar alles in deze schaal! Ik hou je op de hoogte. Maar je kunt ook om je heen kijken en zien wat er allemaal in beweging komt en de goede kant op ontwikkelt! Geef het al je liefde en aandacht en vier het mee! Hoera!