Een ‘Power of 8’ groep

Nu met Nederlandse ondertiteling erbij: De lezing van Lynne Mc Taggart. Mocht je nou geïnspireerd zijn om deel te nemen aan zo’n ‘power of eight’ groep, kan je eens een kijkje nemen op de website van Lynne Mc Taggart: www.lynnemctaggart.com en dan zie je hoe het werkt. Je kunt je daar ook aanmelden als deelnemer.

Ik ben van plan om in een besloten groep op Facebook ook zo’n groep aan te bieden, dus als je daaraan mee wilt doen, welkom. Laat het even weten. In mijn vlogs ben ik van plan hier ook aandacht aan te besteden, omdat ook dit een mooie manier is om gezamenlijk intenties ergens op te richten. Eerder deden we dat al eens voor Lakschmi in India, dat ging over de kinderarbeid. Ik heb een plan om daar opnieuw mee aan de slag te gaan.

Van Lynne Mc Taggart leerde ik dat intenties vooral heel erg specifiek moeten zijn. Bovendien kan je het dan ook ‘meten’, ook al zijn er een heleboel meer effecten en uitkomsten dan alleen dat waar de intenties op gericht waren. Iedere deelnemer (zender) heeft ook zelf baat bij het sturen van intenties, dat is wat nu zo duidelijk blijkt uit dit hele verhaal van Lynne.

Aan het eind van deze video zie je ook welk effect het heeft in de hersens en op je zenuwgestel om je aandacht te richten op anderen. Het activeert een bepaalde zenuw, de vagus-nerve, die een hele positieve invloed heeft op je immuunsysteem. En wat er in de hersenen gebeurt als je gezamenlijk, in een groep, intenties stuurt, is vergelijkbaar met wat er in de hersenen van Boeddhistische monniken en Sufi-meesters te zien is. Dat gaat over extase… een element dat ooit bedoeld was in gebeden, vreugde… Volgens Lynne is er een verkeerde vertaling in de bijbel terecht gekomen daarover. Hierover ook meer in deze video.

Laat maar weten als je mee wilt doen of deel wilt nemen aan een groep. Dan hou ik je op de hoogte!

PS: We zullen het ook in de praktijk brengen op de bijeenkomst van om 25 februari in Utrecht bij centrum Emma. Zie hier voor meer informatie over die dag.

 

 

Een gedachte over “Een ‘Power of 8’ groep”

  1. Hoi,
    Weet jij hoe ik een Power of 8 groep kan opstarten in mijn regio ’t Gooi, voor regelmatige live-bijeenkomsten? Het doel is in eerste instantie gezondheidsherstel van zelf en dierbaren.
    Ik heb een netwerkje in de Onkruid geplaatst, maar kreeg maar 4 aanmeldingen, waarvan er 2 weer zijn afgehaakt.
    Ik zit niet op Facebook o.i.d.
    Bij voorbaat dank en groetjes.

Reacties zijn gesloten.