Geef jezelf de ruimte…

Goedemorgen! Twee nieuwe VLOGS zijn er alweer! En er ligt nog van alles te wachten om gemonteerd te worden. Ik film van alles en heb de smaak flink te pakken. Monteren kost wat meer tijd en een bepaalde ‘frequentie’ vinden, bijvoorbeeld een keer per week, ook.
Maar okee, we zitten nog in de opstartfase en dat ontwikkelt zich allemaal wel. Ik heb er in elk geval veel lol in. Alles valt hiermee op z’n plek. Ik kan mensen laten zien waar ik het in boek over heb of stukjes uit documentaires tonen die ik al gemaakt heb of die nog komen. Ik kan voorbeelden van ‘goed nieuws’ laten zien, maar ook hoe ik hier aan het werk ben en hoe Muni en Bliss daaraan bijdragen: Katten spiegelen je niet alleen, ze houden je ook speels en in het Nu!

In deze vlog zie je hoe ik net mijn bed uit kom rollen en hoe de dag begint. Ik had iets geks gedroomd en dat leidde tot het invoegen van een stukje ‘Turkije’:

Bepaalde verhalen krijgen zeker nog een vervolg. Bepaalde elementen keren ook terug: De symboliek van ‘de appel’ bijvoorbeeld!

Deze vlog is een aanvulling op mijn boek in alle opzichten: Ik kan je niet alleen aan mijzelf voorstellen, maar ook aan andere mensen, ik kan vertellen over de reacties op het boek, wat doet het met mensen? En ‘we’ behandelen het thema ‘Eerherstel’, waar je veel kanten mee op kan. Zo kreeg ik gisteren een mail van iemand die op haar eigen manier ‘Eerherstel’ aan het toepassen was en dat betekende: ‘jezelf de ruimte geven’, iets wat ik nu dus zelf ook aan het doen ben. Daarover heb ik deze vlog gemaakt:

Zoek de verschillen! 😉 Ik hoor graag jullie reacties!
Het is even wennen, het is ook weer even een nieuwe drempel over om jezelf zo ‘in the picture’ te zetten, maar het dient een doel…
Jaja, ik heb een doel voor ogen: Waar ik naartoe werk is meer dan een beetje ‘mezelf’ laten zien, maar het is tegelijkertijd wel juist die persoonlijke benadering die past bij mijn ‘verhaal’ dat alles in de wereld over jezelf gaat en dat alles je dus iets te vertellen heeft en via deze weg kan ik je daar allerlei voorbeelden van laten zien.

Ik heb nu een youtube-kanaal en een vimeo-kanaal. Of je je daarop kan abonneren weet ik niet precies en wat ik waar zal plaatsen weet ik ook nog niet. Vimeo zou ik kunnen gebruiken voor wat langere verhalen en achtergronden, youtube meer voor kortere stukjes, denk ik. Hier heb ik bijvoorbeeld ook een ingekorte versie van de ‘oudejaarsboodschap’ geplaatst:

Publiek ben ik nog aan het opbouwen… Ik kan me zo voorstellen dat het op een gegeven moment een ‘echt’ kanaal wordt, waarin ‘goed nieuws’ aan bod komt en waarin ik ook samenwerk met anderen. Het ‘klopt’ voor mijn gevoel wel in ‘de nieuwe tijd’ om zich dat allemaal organisch te laten ontwikkelen. In elk geval kan je alles via deze bespiegelingen blijven volgen!

Hoe ik hiervan kan leven, mag zichzelf ook uitwijzen! Want ook dat is de bedoeling,  het is leuk, maar natuurlijk ook een vorm van ‘werk’. Misschien zijn er wel mensen die dit initiatief willen ondersteunen? Misschien kan ik er een crowdfundingscampagne van maken? Of misschien zijn er mensen die een ‘verhaal’ hebben wat past en aansluit op ‘goed nieuws’, die wel eens geïnterviewd zouden willen worden? Wie weet wat er allemaal mogelijk is! Er is niet altijd iets ‘mis’ met ‘reclame’ hè? Zeker niet als het projecten, diensten of ontwikkelingen in beeld brengt, die de wereld mooier maken.

Voorlopig is het in ieder geval ook een mooie manier om het boek onder de aandacht te brengen en… wie het boek leest, zal nog meer plezier hebben van de vlogs en andersom, want het is een aanvulling op elkaar!

Een nieuw begin, dat is het in elk geval! Ik hoop dat jullie meegenieten en… meebewegen… 🙂

***

Als je hier klikt, kan je het boek ‘EERHERSTEL, een nieuw begin’ bestellen!

***

Enne… mocht je willen doneren:


Banknummer Happy View: NL50 TRIO 03 9091 2727
Dankjewel!