HEAL

HEAL is een geweldige documentaire. Ik zag hem gisteren in de bioscoop en het was een verademing! Een verademing, omdat het zo duidelijk, krachtig en helder onderbouwd wordt hoeveel invloed wij zelf hebben op onze gezondheid en de mogelijkheid om te genezen. Het is geen aanklacht tegen de reguliere geneeswijzen, maar wel een oproep om eigen verantwoordelijkheid te nemen en niet alleen gevolgen te bestrijden, met medicijnen bijvoorbeeld.
Een aantal goede voorbeelden, wetenschappelijke onderbouwing, deskundigen op het gebied van kwantum-mechanica en artsen komen aan het woord en dat maakt het tot een overtuigend geheel, leerzaam en versterkend. Er is al meer bewezen dan ik dacht. Daarom ben ik zo blij met deze documentaire.

Happy View heeft de dvd besteld en voor wie interesse heeft, zullen we in kleine kring vertoningen organiseren. Want de film is (nog) niet overal te zien of verkrijgbaar. Als je interesse hebt, laat het ons weten! Hier alvast een paar stukjes uit de documentaire, waar je al een heel eind mee komt:

 

2 gedachten over “HEAL”

  1. Op grond van deze fragmenten hou ik me best aanbevolen deze gehele film een keertje te bekijken. Ik volg je blogjes en zie de ontwikkelingen vanzelf wel voorbij komen.

Reacties zijn gesloten.