Welkom op 6 augustus in het bos!

There is a field  – beyond right-doing and wrong-doing – I’ll meet you there….

Rumi

Op een prachtige plek midden in het bos organiseren we zondag 6 augustus een bijeenkomst.

Voor de liefhebbers beginnen we om 12.00 uur met yoga van Levina. Daarna staat een gezamenlijke meditatie op het programma, we gaan mantra’s (leren) zingen met Bas Brand (zie hier zijn website) en dan is er nog de mogelijkheid om een persoonlijke gechannelde boodschap te ontvangen van Inge.

Mooi weer hebben we natuurlijk besteld! We nemen allemaal iets te eten en/of te drinken mee, iets om op te zitten, gemakkelijke kleding, eventueel een muziekinstrument, een goed humeur en een open houding, dan wordt het vanzelf een feestje!

Je bent van harte welkom! Graag vooraf aanmelden door een mail te sturen naar: Happy View – zodat we je kunnen voorzien van de nodige informatie (routebeschrijving ed).