Happy Voeten

Het is wonderbaarlijk hoe een voetreflexmassage je in een uurtje tijd weer helemaal in balans brengt. Vooral die van Mavis, moet ik zeggen. Wat haar geheim is, kan ik alleen maar raden: Ze houdt van haar werk en doet het met passie. Haar helende handen hebben al veel mensen van de meest uiteenlopende klachten af geholpen.

Zo kwam er laatst een vrouw die niet meer kon slapen èn een voetenfobie had bij haar in de praktijk. Ze was ten einde raad, maar wel zo dapper om dit eens aan te gaan. Ondanks dat ze zelfs zelf haar voeten niet eens aanraakte, liet ze haar voeten masseren. Al na één behandeling sliep ze weer en kon ze al haar (slaap)medicatie de deur uit doen. Mavis adviseerde haar om elke avond voor het slapen gaan haar eigen voeten te masseren en dat doet ze nu ook. Rara, hoe kan dat? Doorgaans zitten we teveel in ons hoofd en door zo’n voetmassage stroomt het weer door in het lichaam. Deze vrouw had iets traumatisch meegemaakt, waardoor de doorstroming was geblokkeerd. Door de voetreflexmassage worden de meridianen en de chakrapunten geactiveerd en gebalanceerd. Dat brengt je weer helemaal in balans.

Wat ik zelf erg leuk vind, is dat Mavis ook kleuren ziet. Haar ervaring met de kleurcombinaties van Aura-Soma heeft zich zo ontwikkeld dat ze kan ‘zien’ welke kleuren jou op dat moment iets te vertellen hebben: Waar je staat, wat je nodig hebt en wat zich de komende tijd ontwikkelt. Speciaal voor Happy View biedt ze zo’n kleurenboodschap bij de voetenmassage aan. Je kunt hem zelf aanvragen door hier een afspraak bij Mavis te boeken: KLEURRIJK.