“De wereld heeft nood aan jullie stem.”

Geliefde broeders en zusters,

Vergeet nooit dat jullie in een vrij land leven. Een land dat jullie de kans gegeven heeft om jullie stem uit te brengen. In vele landen heerst er nog een dictatuur en moet de burger zich gedeisd houden en mag men zich niet uitspreken. Het is echter een fundamenteel geboorterecht voor iedere ziel op aarde om op te komen voor zichzelf, om zich te laten horen.

De wereld heeft nood aan jullie stem. Hoe kan er anders een verandering optreden indien er enkel een stilzwijgen is ? Dan geef je juist je goedkeuring en kan er nooit een vernieuwing op gang gebracht worden.

Je innerlijke stem wil gehoord worden, wil zich manifesteren in de wereld. Hunkert naar een nieuwe wereld van waarlijke gelijkheid voor iedere ziel op aarde, voor welzijn en geluk, voor rechtvaardigheid en mededogen. Protesteren door te zwijgen, denken jullie dat zo de verandering ingezet zal worden?

Het aards paradijs is zo dichtbij als jullie het zouden toelaten, als jullie je koppigheid zouden loslaten, als er naar elkaar geluisterd zou worden. Jullie dromen allemaal van een andere wereld, maar kijk eens goed naar jullie zelf op een objectieve manier. Het begint altijd bij jezelf, we hebben dit reeds verschillende malen gezegd en zullen het blijven herhalen.

Een druppel dacht dat ze niet belangrijk was in het grote geheel van de oceaan en liet zich afdrijven op het strand. Ze verdampte echter en werd opgenomen in een wolk. Zo kreeg ze een heel ander beeld te zien van wat er zich onder haar afspeelde. Ze zag hoe haar broeders en zusters druppels een grote eenheid vormden en samenwerkten bij storm maar ook bij een schijnbaar rustige oceaan. Ze verlangde om terug in de oceaan terecht te komen omdat ze zag hoe belangrijk ieder op zich was. Uiteindelijk was het zover. De wolk werd zwaarder en de druppel viel terug de oceaan in. Er was echter iets veranderd binnen in haar hart. Ze wist wie ze was en tot wat ze in staat was als ze samenwerkte met de anderen. Dit maakte haar gelukkig en ze ijverde om deze boodschap door te geven aan haar familie..

Besef, onze geliefde broeders en zusters, dat jullie één grote familie zijn. Jullie zijn de aardbewoners en jullie mogen fier zijn op jullie prachtige planeet. Kijk met onschuldige ogen naar je medemens. Verzorg elkaar. Doe alles, maar dan ook alles om het beste voor iedere ziel op aarde te bewerkstelligen. Dit is jullie geboorterecht.

Geluk, Liefde, Vreugde, Gezondheid, Welzijn, …

Dromen is mooi, zorgen dat de dromen werkelijkheid worden is nog mooier…

Denk goed na hoe jullie de verandering teweeg willen brengen. Kom samen, beleef de nieuwe wereld. De verandering zal ingezet worden door jullie beweging, door jullie daden.

Ga diep in jullie hart en volg de richtlijnen die jullie intuïtief gegeven worden.

Vertrouwen en hoop..

Positiviteit en groei..

Kracht en daadkracht…

Wij houden van jullie,

WIJ

Dit is een channeling van Inge De Smedt (WIJ) in antwoord op de vraag of ‘bewust niet stemmen’ helpt om veranderingen teweeg te brengen. Ik heb mijn gevoel hierover dus even gecheckt. Mocht iemand nog vragen hebben hierover, voel je vrij om ze te stellen. Voel je ook vrij om dit bericht te delen. Laten we stappen zetten in de richting van onze dromen….

Als je iets wenst, wat dan ook, kan je dat in gedachten doen en er licht naartoe sturen en het je voorstellen, maar vervolgens vraagt het ook actie. Om het in de praktijk te brengen en te manifesteren is het nodig om stappen te zetten. En om in onszelf op onderzoek uit te gaan: Welke veranderingen zouden we willen zien? Wat in onszelf is nog niet vrij van oude pijn en kleurt ons wereldbeeld? Wat valt er nog los te laten om de Eenheid te zien en de wereld als een grote familie?