Bergen verzetten

Vandaag wil ik jullie even wijzen op een stuk dat is geschreven door Rozelinde Warmoes. Het gaat over ‘omgaan met moeilijke mensen’.

Je leest het hier.

Even een korte samenvatting:

Als jij je goed voelt, dan frustreren anderen je niet en dan zie je dus het potentieel of de goede kanten van anderen.

Het kan zijn dat je teveel aandacht geeft aan het ongewenste gedrag. Je hebt het er over, leest, schrijft (oei!) of je denkt erover of je trekt je er teveel van aan bijvoorbeeld. Hierdoor hou je de vibratie van dat wat je niet wilt actief. Deze vibratie blijft rondom jou hangen en je trekt mensen aan die dit invullen. Je gaf er veel aandacht aan. Zo werkt de wet van aantrekking.

Het is goed nieuws: Jij bent jouw punt van aantrekking

Jij bent het vertrekpunt van wat je creëert. Dit is positief nieuws, want dit kan jij zelf bepalen en veranderen. Door meer aandacht te geven aan gedrag dat je wenst of aangenaam vindt, kan je meer van dit gewenste gedrag aantrekken en rondom jou manifesteren.

Door in mensen te geloven kunnen ze bergen verzetten.

Mensen voelen hoe je over hen denkt.

In het stuk van Rozelinde vind je ook tips en oefeningen. Heel waardevol. Zo kunnen we bergen verzetten! 🙂