Magic

Als er iets is, waar ik gek op ben, is het wel Magic. Ooit, lang geleden zei White Bull tegen me: “Je bent een Magician, die z’n vaardigheden is kwijtgeraakt.” Die ben ik dus terug gaan zoeken.

Gisteren had ik een bijzondere ontmoeting met iemand die echt de Magic weet toe te passen. Hij kan allerlei producten zo’n hoge frequentie geven, dat vervuilde aarde weer schoon kan worden, de werking van chemicaliën wordt geminimaliseerd, voedsel z’n oorspronkelijke hoge voedingswaarde terugkrijgt en mensen van pijntjes, wonden en klachten afgeholpen kunnen worden.

Daar gaan jullie zeker nog meer over horen, want we gaan aan de slag met Happy View om daar iets mee te doen. Filmpjes maken, producten aanbieden, de wereld gezonder maken. Herstellen in z’n oorspronkelijke vorm en kracht. Want in principe is alles heel. Zo werkt dat ook met healing, je gaat ervan uit dat de oorspronkelijke staat heelheid is.

Onze natuurlijke staat van zijn is harmonie, vrede, gezondheid, liefde, overvloed. Ja dat laatste hoort er ook bij. Kijk maar naar de natuur. We ontzeggen onszelf de overvloed door te denken dat er tekort is. De Aarde, de kosmos, de natuur is gevend en wij zijn dat van nature ook. Er is genoeg voor iedereen. “In de oertijd wisten de mensen dat als ze iets gaven, het in veelvoud terugkwam. Daar deden ze het niet voor. Ze gaven uit vreugde. Niet om er iets voor terug te krijgen. Ze vertrouwden op de kosmos, ze wisten dat het zo werkte, maar waren er niet eens mee bezig. Het principe van de gift-economie is daarop gebaseerd. Iedereen geeft en dan is er genoeg voor iedereen. Het is gebaseerd op de moederlijke waarden, een kind wordt gevoed door de moeder, gekoesterd, verzorgd.”

Dat legt Annine van der Meer uit in de filmpjes die ik aan het maken ben. “Als wij ons weer herinneren hoe het toen was, kunnen we onszelf daarmee empoweren.” We zijn onze oerkracht, onze oerveiligheid, ons vertrouwen en het onvoorwaardelijke in de loop der tijd kwijtgeraakt.

Volgens mij is daar maar een reden voor: Om het weer terug te vinden. Die behoefte roept in ons, nietwaar? Alles wat is onderdrukt, wil des te sterker weer terugkeren en tevoorschijn komen. En dat is waarom je wil wat je wil, omdat je het mist.

Het begint in onszelf, door in onszelf de balans te herstellen en de waarde van bepaalde ondergeschoven of afgekeurde aspecten te herstellen. Zoals rust, zoals creativiteit, zoals zachtheid en liefde, respect en fijngevoeligheid. Daarvoor is het nodig onszelf en ons lichaam, de natuur, de dieren en alles om ons heen weer te waarderen en lief te hebben. Om op te houden met het afkeuren, want daarin vinden we geen vrede.

We zijn bezig terug te keren naar de oorspronkelijke staat. We zijn de balans aan het herstellen. Iedereen op z’n eigen manier en ook gezamenlijk. Laat je frustraties los over alles wat niet heel was, dan kan het zich makkelijker herstellen. Want als wij het niet meer in stand houden, met gedachten, ideeën erover en afkeuring, herstelt het zichzelf in de oorspronkelijke staat. Omdat het dat is. Heel.