De White Bull power

Dear friends, we hebben jullie hulp nodig! De meeste van jullie hebben of kennen het boek van White Bull ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder’ inmiddels wel. In deze kadootjestijd vragen wij ons af hoe we het op een vriendelijke manier onder de aandacht kunnen brengen van een groter publiek, dat open staat voor het ‘spirituele perspectief’ en baat kan hebben bij de bekrachtigende en geruststellende boodschappen van White Bull. We weten dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is de boodschappen van White Bull ook daadwerkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Wat te denken van dit?

“Je ego mag misschien geconditioneerd zijn om te geloven dat het egoïstisch is om stappen te ondernemen die wellicht negatief lijken uit te pakken voor een ander, maar bedenk hoeveel dienstbaarder je aan de mensheid kunt zijn door jezelf te bevrijden van alles wat jou beperkt in het vervullen van jouw potentieel.”

Wat we jullie willen vragen is om met ons mee te denken. Misschien wil je zelf een review schrijven over het boek, er aandacht aan besteden, er over vertellen, een lezing organiseren zelfs? Misschien bedenk je iemand in je eigen omgeving voor wie het een waardevol kadootje zou kunnen zijn?

Wist je trouwens dat Ian Graham ook privé-sessies geeft met White Bull? Ja, de mensen die mij al langer volgen, weten dat wel. Met een zo’n sessie kan je jaren vooruit. Nog steeds schieten me regelmatig opmerkingen te binnen van White Bull uit de eerste sessie die ik ooit met hem meemaakte, die nu nog relevant zijn.
Ian schrijft in het voorwoord dat het boek vergelijkbaar is met een goed glas wijn, je nipt er aan en nog eens, de verborgen diepte op iedere bladzij proef je zoals de wijnkenner de meest subtiele smaken en nuances bespeurt in hetgeen hij drinkt. Zo gaat dat ook met een persoonlijk gesprek met White Bull, de diepte van zijn woorden gaat veel verder dan je in eerste instantie kunt ‘proeven’.

En zo werkt het ook met dit boek, je moet het leren kennen en waarderen, het is geen eendagsvlieg, ik vermoed dat het gestaag z’n weg zal vinden bij de mensen die er op dat moment aan toe zijn. Maar juist nu, in deze donkere dagen, kunnen we wel wat extra wijsheid, kracht en inzichten gebruiken. Het versterkt. Op een dieper niveau dan je denkt. Het gaat verder dan ‘denken’ namelijk.

Als jullie zelf – vanuit je eigen ervaring en beleving – iets zouden willen delen met jullie eigen achterban, als jullie een idee hebben voor ons om White Bull onder de aandacht te brengen van een groter publiek, dan horen we het graag!

Als bedankje en ter inspiratie bij deze een nog niet eerder gepubliceerd gesprek met White Bull. Neem de tijd om het te voelen en tot je door te laten dringen als je er naar kijkt, proef de diepte!

I hope you like it!

Oja, het boek ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder’, kan je hier bestellen.