See it, feel it, be it

See it, feel it, be it. Zo eenvoudig! Stel het je voor tot je het voelt. Het voelen is de brug tussen de waargenomen realiteit en de paralelle realiteit. Zodra je het voelt, kan de paralelle realiteit het overnemen.

We leven in een vibrationele werkelijkheid, niet onze creatie creëert, wij creëren. Dat is iets om echt goed te begrijpen. Dat is de slag die we nu gaan maken. Degenen die dit door hebben, kunnen daar hun voordeel mee doen, maar ook gezamenlijk kunnen we daar iets heel belangrijks mee doen: Vrede creëren. Om ons heen, maar waarom niet op de hele wereld? Stel het je voor. Neem elke dag even de tijd om het je voor te stellen, net zolang tot je het voelt. Maak het beeld zo levendig in je verbeelding dat je het ook echt voelt. En leef, wees alsof het al zo is. Dat is waarom het bij ons begint. In onze eigen beleving. Voel de vrede.

Dat betekent dus concentratie, je niet van de wijs laten brengen door de creaties die er nu te zien zijn. Weten dat we elk moment opnieuw creëren. Voor ogen houden wat de werkelijkheid is die je wenst en weg met al die gedachten als ‘ja, maar…’ of ‘het is moeilijk’ en al helemaal weg met al die angst. Laat je er niet door van de wijs brengen. Want dit is waarom wij niet zo machteloos zijn als het lijkt. Dit is waarom wij meer macht hebben dan we denken. En waarom we verantwoordelijkheid kunnen en misschien wel moeten nemen. De realiteit maken we zelf. Elk moment opnieuw.

Ergens tegen zijn, je tegen iets keren, vechten, de aandacht richten op wat er niet deugt en anders moet, ik kan het niet vaak genoeg zeggen: daarmee maken we de wereld niet beter. Het toont ons hooguit een voorbeeld van wat er is gecreëerd en daarmee vechten heeft geen nut, want creaties die er al zijn verander je niet. Je kunt wel opnieuw creëren. Vecht niet met de creaties dus, maar maak nieuwe creaties. Zie het als een aanleiding om beter te creëren als er iets mis gaat. Zie het als een motivatie, want als je sterk reageert op iets ongewenst, weet je beter wat je wel wilt. Als je het zo ziet, kan je accepteren dat dat is gebeurd. Maar het hoeft niet te blijven.

Als wij onze energie richten op iets nieuws, op vrede, op overvloed en blijdschap, op de schoonheid van de wereld, op wonderen, op al die mooie mensen die er zijn, op alle prachtige initiatieven, op elkaar echt leren kennen, helpen, begrijpen en vergeven, dan creëren we samen de hemel op aarde. En dat wordt nu van ons gevraagd.

Dus duik niet weg in je hoekje, wachtend tot de bui over is getrokken, weet dat je iets kan doen en dat het heel krachtig is. Laat het realiteit worden. De manifestatiekracht is heel erg sterk momenteel. Zelfs de regen stopte gisteren even omdat ik er doorheen moest fietsen en me er op richtte dat het even droog zou zijn. Echt, het kan. Probeer het eerst met kleine dingen en ga door met de grote dingen! Op die manier ontwikkel je vertrouwen en daardoor zal je meer en meer manifestatiekracht hebben. Want het is niet zo dat het zich niet snel genoeg manifesteert omdat het tijd nodig heeft of moeilijk is, het is alleen zo dat wij er nog niet compleet van overtuigd zijn. Stel je eens voor dat meer en meer mensen dit weten, begrijpen en doen. Wat een mooie stille revolutie brengen we dan op gang! Doe je mee? Dankjewel!