2024: Volg je eigen pad!

Heerlijk, een heel nieuw jaar met oneindig veel mogelijkheden ligt klaar om ontdekt te worden…

Welkom 2024! Ik heb er zin in.

Er zijn een paar afspraken die ik met mezelf heb gemaakt. Een paar veranderingen die we (mijn Ware Zelf & me) gaan doorvoeren, waardoor alles wat vlotter gaat verlopen, bijvoorbeeld. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar op zo’n laatste avond van het jaar heb ik zelf altijd behoefte aan ‘contemplatie’, Stilte en rust eigenlijk (ahum….) ~ Das nogal een uitdaging als je midden in de stad woont en het vuurwerk knalt alsof het oorlog is… Maar dus… juist dan… is het de kunst afgestemd te blijven op ‘iets’ in jezelf, waar het wel VREDE is…

Ik heb vlak voor 12 uur een klein stukje gefilmd…. (en gedeeld)

En daarna nog wat vuurwerk vastgelegd en Muni op de trap… onder de sjaal en onder mijn vest…

 

Diep in de nacht sprong ze op bed, het was weer stil geworden. Dus nu was het tijd voor haar eten, drinken, aaitjes, spelletjes… Gelukkig viel ze snel in slaap en was ze vanmorgen weer vrolijk en blij. Wat een veerkracht! Dat wens ik ons allen ook. Schudt het van je af, laat het achter je en huppekee, door….!

Daarbij heb ik mezelf voorgenomen om vooral goed gefocust te blijven op die innerlijke ‘guidance’, de richting die je voelt… diep in je hart… dus niet zozeer leven vanuit de mind, die reageert op alles wat er gebeurt in de buitenwereld of op allerlei anderen die ergens iets van vinden… Dat is iets wat we kunne leren van de dieren. In het moment zijn. Soms is dat niet zo leuk, maar altijd is het helemaal wat het is. Dat er helemaal laten zijn. En je niet van de wijs laten brengen. Niet door jezelf, niet door anderen…

Volg je eigen pad! Jij alleen weet wat juist is voor jou.

Je innerlijke kompas is je ‘Divine Guidance’. Want op dat level – van je ‘Inner Being’ is er geen onderscheid. Geen verleden tijd, er zijn geen zorgen… Er is Vrede, er is Vertrouwen, er is Vrijheid, er is overvloed…

Wat wil je nog meer? Zo bereikbaar!