Minder moeite doen: Ontspan.. & vind je Innerlijke Vrijheid

Het is een hele kunst: minder moeite doen 😉

Minder moeite doen, betekent: meer vertrouwen. Vertrouwen op het Leven, het Goddelijke, dat alles zichzelf ontvouwt, begrijpen dat onze bemoeienis vaak juist een blokkade vormt. Het universum weet alles perfect te organiseren, maar wij denken het als mens vaak beter te weten. Dat is onwetendheid (grappig genoeg). En angst. Angst is de vijand, angst is het enge virus om bang voor te zijn… Laat je niet bang maken, blijf vertrouwen op dat wat Waarheid is. Dat is iets heel anders dan alle stemmen van ‘de wereld’… voor of tegen. Het is ook iets heel anders dan wat de mind, je eigen mind, je wijst maakt. Dat het niet goed is, jij niet goed (genoeg) bent, anderen ergens schuld aan hebben of dat je je zelf schuldig moet voelen.

“Wees OP de wereld en niet VAN de wereld,” zei een groot meester ooit (om maar even in de White Bull terminologie te spreken..).

Wees OP de wereld, Aanwezig, in afstemming, in de Presence… 

Het gaat er niet eens om dat we zo nodig iets moeten veranderen op de wereld (dat is ook moeite doen, strijd of onvrede tenslotte), of dat we ergens op moeten wachten… alsof er ‘iets’ gaat gebeuren wat ons verlost. Dat is wat veel mensen denken en in zekere zin ook wel begrijpelijk is, vooral omdat het huidige ‘Nu’ voor velen onverteerbaar is  en je daar logischerwijs een uitweg in zoekt. Het is ook logisch dat veel mensen depressief zijn of ontmoedigd raken, strijdbaar of boos. Toch is de enige uitweg, de weg naar binnen. Dat is de weg naar Innerlijke Vrede, Vreugde en Vrijheid.

Die keuze kan je op elk moment maken. Je bent al verbonden, je bent het. Je weet wel: Je Bent. I am. Daar hoef je juist helemaal nisk voor te doen. En wat White Bull zegt (zie het nieuwe filmpje hieronder): Of je het nu zo voelt of niet, je BENT altijd verbonden.

Je Bent.

Hieronder drie filmpjes, die hieraan bijdragen en je helemaal bij je Ware Zelf, je eigen Goddelijke Zelf, in je Innerlijke Kracht brengen!

 

 

Welkom bij de Happy View School!

Binnenkort een aantal nieuwe cursussen, waaronder Channeling! Ook staat er een  jaarprogramma in de startblokken, waarvoor je een abonnement kan nemen. Elke maand gaan we aan de slag met een bepaald thema, healing & intenties, energetische oefeningen en natuurlijk gaan we de gezamenlijke kracht inzetten voor het creëren en manifesteren van ‘De Nieuwe Wereld’, jouw nieuwe wereld! Hoe ziet die eruit? Wil je meedoen? Mail de Happy View School!

www.happyview.info
info@happyview.info

Happy View School: happyviewschool.online
Stichting Verlichting: https://stichtingverlichting-weareone.nl

Het boek ‘Eerherstel, een nieuw Begin’ bestellen kan hier: https://www.happyviewshop.info/collections/boeken/products/eerherstel-een-nieuw-begin

Waardeer je ons werk en wil je het ondersteunen? Stichting Verlichting ~ NL33 TRIO 0320 0015 71
Stichting Happy View ~ NL50 TRIO 0390 9127 27
P.M. Maartense ~ NL88 TRIO 0197 6800 89

Hartelijk dank!